שמלת תחרה1
Well-known member
איזה משחקים עבור הנכדים נמצא אצלכם בבית?
האם אתם קונים את המשחקים, או הורי ההנכדים דואגים למשחקים?
אני לא סבא , אבל יכול לענות במקום הסבים שיש במשפחה?איזה משחקים עבור הנכדים נמצא אצלכם בבית?
יכול, אשמח לתשובתך.אני לא סבא , אבל יכול לענות במקום הסבים שיש במשפחה?
אחי סבאיכול, אשמח לתשובתך.
דוד חביב.אחי סבא
ותמיד כשנפגשים כל המשפוחה שמונת הנכדים (הגדול 20 הקטן 7) שולפים מהארון משחק קלפים , לא יודע את השם בדיוק , נדמה לי אבלון , ויש עוד משחק שקשור איכשהו לשר הטבעות
לראות את השמיניה משחקת זה מהפנט.
מעבר לזה יש להם לגו , שהקטן אלוף בהרכבה , שני לגו אני קניתי בחו"ל והבאתי לאחי שלא ישעמם להם
ותמיד הוא מבקש לשדרג , ובנסיעה הבאה אני משדרג ( רק שהוא חושב שסבא משדרג ולא יודע שאני מביא )
הנכדים שלי כבר גדולים (שמיניסט וחיילת). היו לנו בובות רכות שנשארו מהילדים, היתה שמיכת חורף שכשנפרשה על הרצפה (עם ציפוי שכובס כל פעם) שעליה שמנו משחקים. היתה לנו קופסת לגו ענקית שהנכדים שיחקו בה כשהגיעו לגיל מתאים. קנינו כמה משחקים (כדורים, רעשנים, מגדלי קוביות) שהיו רק אצלנו, כדי שיהיה להם גיוון. הם גם היו יכולים להביא משחק או שנים משלהם, שחזרו הביתה ביחד איתם. רוב הספרים עברו אליהם, אך היו כמה (דבורה עומר למשל) שנשארו אצלנו. אך מרבית הסיפורים ששמעו היו כאלה שהמצאנו עבורם.איזה משחקים עבור הנכדים נמצא אצלכם בבית?
ארון שלם ומלא משחקיםאיזה משחקים עבור הנכדים נמצא אצלכם בבית?
יפה להן.ארון שלם ומלא משחקים
אני קונה כשאני רואה משהו מעניין
בתקווה שישמחו לשחק קצת עם סבתא
לא מאוד מצליח - הם נתקעים במסכים או במזג אוויר נעים משחקים בגינה
(לשחק בחוץ זה נהדר, ואני יוצאת איתם, אבל הפנטזיה שלי היתה משחקי קופסא או קלפים, נשב, נשחק, נפטפט)
בינתיים, ההצלחה הגדולה ביותר היתה חפיסה פשוטה של קלפים, שנרכשה בעקבות בקשה מפורשת של בת 10
הקטנים יותר נהנים מלגו
משחקים, זה כולל גם צעצועים? הקטנה ביותר אוהבת בובות, כלי אוכל, בגדי בובות, וכו. וגם מזה לא חסר, בעיקר מירושות של בנות משפחה שהתבגרו והמשיכו הלאה.
דווקא מחר או מחרתיים מגיע הנכד בן שנה וחודשיים לכמה שעות.איזה משחקים עבור הנכדים נמצא אצלכם בבית?
גם ספרים זה נחמד, הנכדים שלי אהבו מגיל די צעיר. (אגב, כתבתי פעם ספר לילדים, קצת לפני הסבתאות. אבל לא אגלה את שמו כדי לשמר את האנונימיות).אני לא קונה כלום. יש סבתא, שהשתלטה לגמרי על הענין. יש לנו משחקי קופסה רבים שהם אוהבות מאוד. קוביות שהקטן אוהב. מזוודה קטנה מוקדשת לכלי איפור, שהקטן צובע את עצמו בהם עכשיו, ואחיותיו כבר מכינות איפור מורכב הרבה יותר . דפי ציור, גזירה, יצירה. טאקי משחק מפתח, אך לא רק יש עוד כמה משחקים דמויי רביעיות או מסוג אחר הקשורים לזיהוי חפצים, בנק וכו'
הכל פתוח עבורם
הבית נראה כמו מהפיכת סדום ועמורה - אבל סבתא מסדרת [ אם אמם נמצאת היא מסדרת].
אנחנו מפצוצים בספרים לילדים. שמרנו את כל הספרים שקנינו לקטנים שלנו, קנינו את יצירות המופת שאנחנו אהבנו, הבת שלנו קונה להם וקוראת להם.גם ספרים זה נחמד, הנכדים שלי אהבו מגיל די צעיר. (אגב, כתבתי פעם ספר לילדים, קצת לפני הסבתאות. אבל לא אגלה את שמו כדי לשמר את האנונימיות).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.