2 שאלות לעיונכם

2 שאלות לעיונכם

קצת לא נעים אבל אנחנו ניזונים בעיקר מתקשורת בכל צורותיה (לאו דווקא אירוטיים או כחולים) שאלה ראשונה, לאחר האקט המיני תמיד הזרע נוזל החוצה (מהחברה כמובן) והיא צריכה לשים שם טישו או משהו שיספוג ותמיד בסרטים נראה שלאחר האקט הזוג פשוט ממשיך לשכב במיטה או לקום וללכת כאילו ששום דבר לא מפריע, השאלה היא: האם כך זה אצל כולם? האם יש דרך למנוע את העניין? שאלה שניה, תמיד אומרים שהאורגזמה הנשית נמשכת הרבה יותר זמן מזו של הגברים, החברה שלי גומרת די מהר ואחרי שהיא גומרת כבר לא בא לה להמשיך... שוב, האם כך זה אצל כולן? שנינו צעירים ובלי הרבה ניסיון בעניין כך שנשמח לשמוע מה דעתכם תודה

quoin

New member
רצית שהזרע יישאר לנצח בכוס של חברתך?

ברור שהזרע יוצא החוצה מהכוס (על ניוטון והתפוח שמעת?). לגבי הגמירה של החברה שלך זה קצת מוזר כי החברה שלי יכולה להגיע ליותר מאורגזמה אחת.

adex

New member
מה זה קשור לניוטון והתפוח?

מלפפון או גזר אני מבין, אבל, תפוח לא ברור למה הכוונה.

היית חולה שהמורה לימדה על כוח המשיכה?

הזרע נוזל החוצה מהכוס כשהבת עומדת בגלל כוח המשיכה של כדור הארץ. אם היא לובשת תחתונים זה נספג בם. (ניוטון המציא את הכוח הזה אחרי שתפוח נפל מן העץ על הזין שלו).

spoon3

New member
תשובות

טוב קודם נראה לי שלא ידעת שבפורנו הכל מוגזם ו... אתה יודע.. בטח שאפשר להמשיך לשכב במיטה.. או לקום וללכת אבל זה סתם יינזל ויציק אתה לא חושב??????? ואצל כל אחרת זה אחרת... יש כאלה שלא יכולות להמשיך.. ויש כאלה שיכולות..

kiaora

New member
תשובה

אצל כולם זה נוזל. או לנגב, או ללכת למקלחת או להתעלם וללכלך את הסדין. לא יקרה כלום. לגבי האורגזמה, לא המצב הרגיל אם כי אצל כל אחת האורגזמה שונה. אבל אתם צעירים וחסרי ניסיון ולכן המצב אמור רק להשתפר. אני יכול לומר לך שכשהכרתי את אשתי היא לא הייתה מסוגלת להגיע לאורגזמה בכלל, אחרי שנתיים אורגזמה אחת, אח"כ יותר, והיום אחרי יותר מ10 שנים כמעט בכל פעם היא מגיעה ליותר מ10 אורגזמות (נורא קשה לספור מכיוון שלרוב זה לא אורגזמה-הפסקה- אורגזמה, אלא שרשרת של הרבה אורגזמות ברצף) בקיצור, יהיה טוב

yarrin

New member
../images/Emo98.gifמעבר למה שכבר ענו לך

אז אתה יכול להיות רגוע, גם לי קורה לפעמים שאני לא יכולה להמשיך אחרי שאני גומרת, פשוט האזור כולכך מגורה, שאני לא יכולה שמתקרבים אלי, עדיף לך לשמוע את זה מאישה ולא מגברים שלא מבינים על מה אתה מדבר וממהרים לשלוף "כן אישתי גומרת 30פעמים" טיפוסי לגבר ישראלי שרץ לספר לחברה. אז תשובה אמיתית מאישה אמיתית: קורה גם קורה. מה שאני מציעה לעשות הפסקה, לא לגעת במקום ואז כשהמקום נרגע, בדר"כ לוקח כמה דקות, ממשיכים והכל דבש..

למעלה