2 שאלות ל-X', או כל מי שיודע.

mishakim

New member
2 שאלות ל-X', או כל מי שיודע.

1.האם זה לא בריא לקטנוע (ספיד פייט חדש), לנסוע נסיעות מת"א ללוד, או לוד לרשל"צ, עם עוד בן אדם (משהו כמו 160-170 ק"ג על הקטנוע), אם לא אז אילו מרחקים מרחקים מותר להרכיב ובאיזה מהירת מומלץ לנסוע. ובכלל בהרכבה מה מומלץ ומה לא? (לעשות או לא לעשות עצירות וכל כמה זמן וכו'...) 2. היום עצרו אותי משטרה כי הרכתי עוד מישהו (יש לי עוד 3 חודשים 18), הם בדקו את הרישיון ואמרו לי נסיעה טובה, יש לי רישיון כבר יותר מחודשיים, היה לי מזל או מותר לי להרכיב?, ואם יש סיכוי שישלחו לי דוח הביתה, כי לפי מה שאני יודע או שנותנים דוח על המקום או שלא נותנים? אשמח לקבל תשובות, תודה.

Shlomi TC

New member
דו"ח נותנים על המקום

ככה ש"יצאת בזול" מה שנקרה. להבא סע כחוק!

be_roo

New member
אסור. או שהשוטר לא שם לב או שהוא

ויתר, בכל מקרה יצאת בזול לא בגלל שלא קיבלת דו"ח, אלא בגלל שלא היית מעורב בתאונה, כי מאחר והפרת את התנאים המגבילים של הרשיון שלך, הביטוח לא מכסה אותך. תמתין 3 חודשים, ואם אתה צריך לנסוע עם חבר, קחו אוטובוס.

אהוד א1

New member
מותר להרכיב עם אתה בן לפחות 18 ו...

יש לך לפחות שלושה חודשים רישיון

mishakim

New member
מי שבאמת יודע שיענה השאלה הראשונה

מישהו יכול לענות לי על השאלה הראשונה שלי, כמה ק"ג בעצם מותר להרכיב ככה שזה לא יפגע בקטנוע(ספיד פייט), ובאיזה מהירות ולאורך כמה זמן, תודה.

אהוד א1

New member
אין תשובה מדעית.

לקטנועים יש מנוע יחסית חלש ואתה תרגיש לבד הבדל בסחיבה כשאתה מרכיב.עיקר הבעיה או העומס בתחילת הנסיעה כשהקטנוע עובר מעמידה למצב נסיעה.משקל כבד של רוכבים יקשה על המכלולים (וואריאטור) לתפקד.מהירות הנסיעה כבר פחות רלוונטית לעניין מכיוון שהוא כבר בתנועה.חשוב לזכור שלא כדאי לרכב בקטנוע 2 פעימות עם גז פתוח לאורך זמן כי השימון לא מתבצע טוב בצורה זו.

למעלה