CitizenErased
New member
2 שאלות ממתחילה../images/Emo13.gif
היי לכולם, אני לירון, בת 23.. במהלך 21 השנים הראשונים שלי בחיים לא הייתי נוגעת באוכל שהיה נחשב בריא... זה אפילו הגעיל אותי
ההשלכות היו ששקלתי 100 קילו והייתי במצב פיזי רע מאוד. היום אני במהלך דיאטה ארוכה יחד עם תזונאי, אני שוקלת עכשיו 69 ונכנסתי לאורח חיים בריא שאני נהנית לשמור עליו... אני לא מבינה הרבה.... או כלום אפשר להגיד בתזונה צמחית והייתי רוצה לדעת קצת יותר - קודם כל, 1 - ראיתי שמדברים פה על פשתן. יש אפשרות לקנות כבר פשתן טחון? (בטבע קסטל אולי?) ואם כן איך שומרים עליו? (במקרר? או רק בפריזר?) מתי וכמה פעמים ביום לקחת אותו ובאיזו צורה? הבנתי שאפשר פשוט לשים כף פשתן ביוגורט?! והשאלה המטומטמת ביותר - נטול קלוריות, נכון? חח ו2 - תק ירוק. אני מאוד מאוד אוהבת תה. תה ירוק קצת פחות (אני שותה בעיקר ארל גריי וצ'אי ורדים של ויסוצקי) אחרי שעשיתי חיפוש בגוגל וקראתי קצת לא הבנתי מה תה ירוק נותן שאין בתה שחור... והאם התה ירוק של ויסוצקי (בתוספת תפוח וקינמון, כי זה מה שיש לי בבית חח) הוא שווה ערך לתה ירוק "אמיתי"? או שעדיף לחלוט בעצמך? והאם זה באמת משנה? טוב זהו בינתיים... תודה מראש
ואני מצטערת אם השאלות שלי מ-מ-ש מטופשות.
היי לכולם, אני לירון, בת 23.. במהלך 21 השנים הראשונים שלי בחיים לא הייתי נוגעת באוכל שהיה נחשב בריא... זה אפילו הגעיל אותי