2 שאלות על האיחוד

oribarak

New member
אממ..צריך לעדכן אותך קצת

פלייליסט מלא?אמ..4 שירים breath+reprise money wish you were here comfortbelly numb(לא יודע איך כותבים ת'מילה הזו!!!) זה הכול, ודרך אגב, סיד יושב בבית אמו, קירח ושמן ומשוגע...הוא לא יכול להופיע והוא לא הופיע

avki

New member
תשובות:

1 - 1. Beathe (+Reprise) 2. Money 3. Wish You Were Here (כולל המעבר מסוף Have A Ciger, אם לדייק בקטנות). 4. Comfortably Numb. 2 - סיד בארט לא ניגן באיחוד. סיד בארט לא ניגן עם הלהקה מסוף שנות ה-60.

new revolution1

New member
בארט לא ניגן באיחוד

למעשה הוא לא פעיל באיזשהו סוג של הופעות ופעילויות בלהקה כלשהי מאז שנות ה-60. מצבו לא מאפשר זאת. ולגבי השירים.. טוב, אמרו לך כבר.

פימפי

New member
מישהו יכול לספר לי קצת על סיד ?

קראתי את השירשור מתחת על האלבום שלו והייתי שמח לשמוע עוד פרטים עליו וה קרה לו או לא קרה לו, תודה :)

יש ביוגרפיה על סיד ב"מאמרים"

של הפורום. גש ל"ביוגרפיות של חברי הלהקה".

פימפי

New member
קראתי חלק ויש לי שאלה

קראתי חלקים מסוימים שעניינו אותי וביוגרפיה קצרה יותר מצאתי במקום אחר, בזאת שכאן רשום שהוא חי בלונדון חיים פשוטים עם אחותו. הוא עדיין משתמש בסמים, ואם כן למה אחותו לא דואגת לו לטיפול ? אני לא ממש שומע פינק פלויד אבל הבנתי שהוא כתב את 2 האלבומים הראשונים, שניהם אני יודע נמכרו לעשרות מיליוני אנשים, אם היה לו חלק גדול עוד שהיה שפוי/לא על סמים, הוא אמור לחיות בעושר היום לא ? בניגוד למה שקראתי, שהוא חי חיים פשוטים ואין לו יותר מדי כסף. וד"א כיום הוא נקי מסמים, בן כמה הוא ? תודה

לא הבנתי היכן קראת את הדברים בדיוק

הביוגרפיה שישנה בפורום שלנו היא אמינה. לא כתוב בה שבארט חי בלונדון; הוא מתגורר בקיימברידג'. הוא גם לא חי עם אחותו, אלא בבית משלו (לא בית אמו, כפי שמישהו כאן כתב). אחותו היא למיטב הבנתי האפוטרופסית שלו. היא בהחלט דואגת לו לטיפול. בביוגרפיה גם לא כתוב שהוא משתמש בסמים; זה פשוט לא נכון. בארט כתב כמעט את כל השירים באלבום הראשון של הפלויד, את כל הסינגלים שלהם בשנת 1967, ושיר אחד באלבום השני. הוא מקבל תמלוגים עבור שירים אלו עד היום. לדברי דייויד גילמור, בארט מקבל מאות אלפי פאונד לשנה כתמלוגים. הוא חי חיים פשוטים פשוט משום שכך הוא בוחר. לא אכפת לו מכסף. כפי שכתוב בביוגרפיה שלנו, בארט נולד בשנת 1946. בחישוב פשוט, הוא כיום בן 59.

נחתום. עיסתו.

מילא.

brotos

New member
אגב,

לא היה כדאי להוסיף בזמנו את התמונות שאני וגדעון שמנו במאמר המקורי, בגרסה שנמצאת עכשיו במאמרים? אלו תמונות טובות, שמראות בצורה וויזואלית את מה שניסינו לכתוב. האם כבר מאוחר מידי?, האם יש לך יכולת טכנית לעשות זאת?, האם צריך לקרוא לניבלו' שיעשה את העבודה? ובכלל, מי רצח את אגנתה פאלסקוג?

dondons

New member
הוא ניגן על...

DANELECTRO -DELUXE בהתחלה... FENDER TELECASTER בהמשך...

wommer

New member
?

די מוזר...אני לא ראיתי שום בארט על הבמה מנגן על גיטרה כלשהי... :) וחוץ מזה, אם דיברת על גילמור, אני לא בטוח בקשר לגיטרות...:)

oribarak

New member
הוא התכוון מה הוא היה מנגן

כשהוא היה בלהקה בשנות ה60

למעלה