2 שאלות על מגאסון

winter25

New member
2 שאלות על מגאסון

מה נשמע חברים? אז ככה, הורדתי מהאתר המדהים של VGFREAK (או כמו שאני קוראת לו: "איפה היית קודם?") את האמולטור למגאסון, ואת המשחק שבו השקעתי ימים כלילות - SUPER MARIO WORLD 3. סיפורים על מרתונים ליליים שנגמרו תוך שניה עקב הפסקת חשמל לא מתוכננת, בדיוק שהגעתי לעולם 6 אספר בהזדמנות אחרת. בכל אופן, מדוע אני פה: 1. האם יש אפשרות, איכשהו, לשמור משחקים? 2. האם יש אפשרות, איכשהו, להוסיף ג'ויסטיק למחשב ולהשתמש בו גם למשחקי האמולטור של המגאסון? אומנם אני מומחית ב-KEYBOARD אבל אין תחליף לג'ויסטיק, במיוחד לא עבור המגאסון. זהו, תודה חברים וחג שמח, חורפית

XplowBoy

New member
כנסי

1.כן יש אפשרות כזאת(מפתיע מה?) אמממ עם את משתמש באמולטור FCE Ultra אז את לוחצת על F5 כדי לשמור את המשחק ועל F7 כדי לטעון את את השמירה 2.כן יש אפשרות כזאת...

winter25

New member
אוקיי... אז בוא נמשיך

דבר ראשון - תודה רבה... אני מאוד מעריכה את זה. 1. האם יש לך לינק לאמולטור הזה? האם הוא פשוט להפעלה כמו האמולטור באתר VGFREAK? 2. לגבי הג'ויסטיק - יש לך המלצות? דגמים מומלצים? וכו'? תודה רבה, חורפית

AxBattler

New member
האמולטור FCEultra נמצא בויג'יפריק

והוא האמולטור המומלץ ביותר להורדה. יש שם גם הסברים מדוייקים לגבי הפעלת ג'ויסטיק (ואת צודקת, זה באמת עדיף בהרבה על מקלדת)

למעלה