2 שאלות פתוחות

ravens

New member
2 שאלות פתוחות

בפעם הראשונה שבן ולוק היו בביקתה ,מי היה אחראי למופע הפירוטכניקה שם ? כי לא ראינו שסמוקי חזר אי פעם על מופע כזה או שהוא בכלל מסוגל לעולל דבר כזה. כשג'ייקוב נרצח ואומר הם באים ,למי הכוונה הם ומדוע היה חשוב לו ליידע את סמוקי ובן ?

JohnLocke

New member
תשובות

סמוקי בפרק 607 ככל הנראה שיחרר את הקולר מבן דרך טלקנטיקה, אז אפשרי להניח שהוא גם יכול לשבור את החלונות כמו שהיה בבקתה. להופיע בתור אדם בלתי נראה לא ראינו אותו עושה, אבל זו לא יכולת שהוא יכל להשתמש בה יותר מדי בעונות 5-6, אז אי אפשר לשלול שזו יכולת שקיימת לו. לגבי "הם באים" - מדובר על המועמדים, לדעתי. סמוקי חשב שבכך שהוא הורג את ג'ייקוב, הוא קרוב מאוד לצאת לגמרי מהאי, כי יש רק מועמדת אפשרית אחת (סאן), וגם היא קלה לתמרון (הוא עבד בעונה 5 על כך שסאן תבטח בו, ע"י הופעה ככריסטיאן שבה הוא אמר "אם את רוצה לראות את ג'ין, את חייבת לחכות לג'ון לוק" והבטחה אישית בתור לוק שהוא ימצא את בעלה). סמוקי חשב שכל שאר המועמדים (ג'ק, סוייר, הארלי וסעיד) מתו ב1977. לכן כשג'ייקוב אומר "הם באים", הוא בעצם אומר משהו כמו "אל תשמח יותר מדי, עכשיו יגיעו עוד 4 מועמדים". רואים שאחרי שהוא אומר את זה, סמוקי כועס.

ravens

New member
היו שם עוד אפקטים חוץ משבירת חלונות

בכיסא הזז דווקא הופיע מישהו לכמה שניות ,מישהו מאד זקן. לגבי "הם באים" ,למה מכתחילה סמוקי חשב שרק סאן היא המעומדת ? איפה זה נרמז ? חוץ מזה שסמוקי הוליך אותה שולל ולמה שג'ייקוב יהרוס את ההפתעה המתוכננת לסמוקי שיש עוד מועמדים ? אגב אתה הולך לראות את השידור החי או לחכות לתרגום ?

JohnLocke

New member
סמוקי לא חשב שסאן היא המועמדת

הוא אומר בפרק 604 שהוא רק יודע שהמועמד הוא "קוואן", והוא בעצמו לא יודע אם זו סאן או ג'ין. הוא פשוט שמר עליה קרוב אליו למקרה שהיא כן המועמדת. אני לא חושב שגורם ההפתעה היה כזה משפיע בעניין המועמדים שהגיעו, סמוקי היה מגלה את זה מתישהו. ג'ייקוב פשוט רצה להזכיר לו שה"משחק" לא נגמר, שיש לו עוד קלף בשרוול, הוא כנראה לא אוהב את השחצנות של סמוקי. זה מזכיר את ההופעה שלו בתור ילד ב604, כשהוא אמר לסמוקי "אתה יודע את החוקים, אתה לא יכול להרוג אותו". לגבי האדם בבקתה - הוא לא כזה זקן, האדם שבאמת היה שם הוא מנהל האביזרים של הסדרה, רוב קייקר, שהוא אדם בשנות ה40 לחייו לפי הערכה שלי. חוץ מזה שסמוקי יכל להופיע בתור כל איש מת, אז לגיל אין קשר פה. באופן כללי, אני מסכים שעניין הבקתה עדיין לא ברור לגמרי, ואולי יש כמה סתירות. נחכה ונראה אם באיזשהי צורה נוכל להבין יותר על מה שקרה שם - אם לא בפרק האחרון (אני בספק אם יהיה זמן), אז אולי בDVD של עונה 6, ששם אמורות להיות תוספות עם תשובות לשאלות לא פתורות. אני אראה את הפינאלה דרך הורדה - אין לי הוט.

ravens

New member
ברגע שנודע לו שהומעמד הוא קוואן

אז לא נודע לו שיש עוד מועמדים ? סביר להניח שכן ואז ג'ייקוב לא מחדש לו כלום.

JohnLocke

New member
הוא ידע כבר מיהם המועמדים הנותרים

הוא היה כנראה הולך באופן קבוע למערה ורואה מי נשאר. הוא פשוט חשב שהמועמדים הנוסעים בזמן (ג'ק, הארלי, סוייר וסעיד) מתו ב1977 (אני מאמין שהוא חשב כך בעקבות האמירה של ריצ'רד ש"הוא ראה אותם מת", אמירה שהתבררה כלא נכונה, ריצ'רד כנראה רק ראה איזשהו פיצוץ או אור לבן ולא ראה אותם מאז והניח שהם מתו), הוא לא ידע שבעצם הם קפצו בזמן אבל עדיין לא הגיעו ליעד שלהם, 2007.

למעלה