2 שאלות.. צריכה עזרה...

T w e e t y1

New member
2 שאלות.. צריכה עזרה...

הי.. יש לי 2 שאלות ואני צריכה עזרה בקשר אליהם.. שמתי את זה בעוד פורומים כי אני צריכה כמה תשובות וגם אין לי הרבה זמן לחכות לתשובות.. HELP ME 1. ידיד שנדלק עלי אבל אני מ-מ-ש לא נמשכת אליו. כשאני פעם ניסיתי להגיד לו שאנחנו רק ידידים הוא פשוט התעלם ולא התייחס ולזה והמשיך בשיחה שהייתה לנו, ואתמול כשאמרתי לו "מה הם לא מבינים שאנחנו רק ידידים וגם לא נהיה יותר מזה?" הוא נהיה כבד ומעצבן. אני לא יודעת מה לעשות עם זה ואיך להרחיק אותו ממני, בעיקר בגלל שאני חייבת לראות אותו פעמיים בשבוע שכל פעם זה 3 שעות. תעזרו לי.. 2. ידיד שלי, שאני נמשכת אליו וגם יש בינינו מתח מיני ולפעמים אנחנו מפלרטטים ולפעמים הוא פשוט מתעלם ממני. ואני לא יודעת מה לעשות איתו או למה זה קורה, חוץ ממישהי שכתבה לי באחד הפורומים שהוא חרמן וכשהוא רוצה הוא מפלרטט ולפעמים פשוט מתעלם כשלא בא לו (אל תתפסו אותי במילה כי זה מה שאני זוכרת שהיא כתבה כי אני סנילית..) אז מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות כדי שהוא כבר יחליט מה הוא רוצה?

כנות+אומץ כמובן

לשני המקרים.במקרה של הידיד המציק,תאמרי לו שאת מצטערת,הוא ידיד נחמד ואת אוהבת אותו כידיד!אבל את פשוט לא רואה אתכם יוצאים יחד כזוג והוא חייב להבין. במקרה של הידיד המפלרטט,תהיי כנה כמו הידיד המציק ותאמרי לו בהזדמנות המתאימה שאת רוצה להכיר אותו יותר טוב,מעבר לידידות. אם לא בא לך להתוודות, את יכולה ליזום יציאה של שניכם בלבד,כזו שרואים שהיא רצינית,בעלת אופי של דייט,מלווה בארוחה למשל,שממנה הוא יבין את כוונתך.אם הוא יסכים, תראי כבר במהלך הפגישה לאן נושבת הרוח ותהיה לך תשובה.אם לא, גם אז תהיה לך תשובה.. בכל מקרה,חשובה הכנות בשני המקרים אבל צריך לשם כך לא מעט אומץ.. זה שווה,``אין שמחה כהתרת הספיקות`` בהצלחה!

T w e e t y1

New member
בקשר לידיד השני..

החלטתי פשוט להתעלם ממנו כי עשיתי משהו כזה לפני כמה חודשים והוא פשוט סיפר לכל העולם שאני מלא פעמים רוצה לצאת איתו והוא לא מסכים.. בקיצור הוא משחק בי אז אני אתעלם ממנו..

אוקיי,זה כבר משהו אחר..

אם הוא רוצה לשחק בך, אל תהיי הכתובת.תראי לו שאת בחורה רצינית שמחפשת קשר אמיתי. אם הוא רוצה סבבה, לא רוצה לא צריך אבל שלא יטפח את האגו שלו על חשבונך.רדי ממנו,אם עשית משהו בכיוון,הוא כבר יודע שאת מעוניינת בו ואם הוא יהיה רציני הוא ייגש אלייך לבד.אם יש לו מספיק אומץ אחרי מה שעשה.בכל אופן, כרגע חשוב שתבהירי לידיד הראשון שאת לא מעוניינת בו,בצורה עדינה ומכובדת אך תקיפה,שלא יישאר לו מקום לספק.רק כנות ואומץ במקרים כאלה יפתרו לך את הבעיות.בהצלחה.

T w e e t y1

New member
תודה =] ואגב..

היום אני אראה אותו.. אני אכתוב אם היה לי אומץ להגיד לו (ההוא מבעיה 1)

למעלה