2 שאלות קטנות.....

2 שאלות קטנות.....

אהלן,אני חדשה פה ורציתי לשאול 1.אמרו לי שהאלבום קווין 2 הוא הטוב ביותר שלהם,שווה לשמוע? על איזה אלבום אתם ממליצים? 2.איזה הופעות יצאו לקווין בדיוידי ומה הטובה ביותר לדעתכם? תודה=]

B a m B a m

New member
זה אכן הדיסק הכי טוב...../images/Emo168.gif

מאוד שווה - הכי שווה. ויש את לייב את וומבלי, לייב את בייל ועוד כלמני....

rainbow 1974

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

בדיסק השני יש אחלה שירים... אני מתה לקנות אותו!

.........

שמעתי את פאדר טו סאן וויט קווין somw day one day מהם הכי התלהבתי=] ואיזה הופעה הכי כדאי לקנות?

I n n u e n d o

New member
הופעה הכי מומלצץ לקנות

Live at wembly 1986 יש את זה על גבי DVD כפול עם תוספות מגניבות שכוללות סיור מאחורי הקלטעים וגם 4 אפשרויות לבחירות מצלמה שמתמקדת על כל אחד מחברי הלהקה במשך ההופעה שווה ומגניב

mysterious V

New member
עד מה שראיתי עכשיו

queen 2 הוא באמת הכי טוב שלהם (אמנם לא במקוריות בחירת השם של הדיסק). דיסק מצוין.

natali24

New member
עוד תשובות

1. בהחלט, לדעתי קווין2 אחד האלבומים הטובים ביותר. אני אוהבת גם את INNUENDO. לגבי רצועות שירים באלבום, תנסי את 7+8+9 ביחד. באמת...השיא של הדיסק. 2. הופעות חיות - וומבלי מומלץ. אני לא זוכרת אם ההופעה בבודפשט יצאה ב- DVD אבל זה היה אחד המופעים היותר טובים שהיו. באותה תקופה, שנות השמונים...מסך הברזל...בבודפשט שכרו את כל מצלמות הוידאו שהיו כדי לצלם את האירוע. ההופעה פשוט נראית סוף. סוף של הסוף. יצא ב- DVD גם ההופעה של LIVE AT THE BOWL. לאחר שקווין הוציאו את HOT SPACE. לא התלהבתי...

למעלה