2 שאלות קצרות

2 שאלות קצרות

שלום! אני קוראת סמויה כאן בפורום ואגרתי כמה טיפים טובים במשך הזמן! אז קודם כל תודה רבה :) עברתי לפני ימים אחדים לדירה שכורה ויש לי שאלה בנוגע לאסלה - האסלה מבפנים עם חלודה היכן שהמים נמצאים, שמתי את הנוזל לאסלה וגם קצת אקונומיקה אחרי זה אך זה לא עזר. איך אפשר לשפר את המצב? המושב והדפנות לבנים ונקיים אבל למטה יש הרבה חלודה. שאלה שניה, בטעות הכתמתי את החולצה השחורה שלי (בד דמוי טרנינג) באקונומיקה ועכשיו ישנם כתמים אדומים על החולצה. האם יש דרך להציל אותה? תודה רבה ושבת שלום! :))

ויקי65

New member
שלום סטודנטית

נקיקוי אסלה במקרה זה יכול היות עם קוקה קולה פשוט לשפוך למשך הלילה ולמחרת לבדוק אם הכל נעלם או שיש צורך לחזור על הפעולה. לצערי כיתמי החולצה הם ניצחיים.

fire witch

New member
אם אלו כתמים קטנים אפשר עם טוש

יש לי סריג שחור שאני מאד אוהבת ועף עליו ריסוס של כמה טיפות אקונומיקה אז בכל פעם שאני רוצה ללבוש אותו אני "מקשקשת" קצת על הכתמים ולא רואים אותם. הבעיה היא שאחרי כל כביסה הצבע יורד והכתמים מתגלים מחדש, בגלל שמדובר בכמה נקודות לא אכפת לי לחזור על זה ואני בטוחה שאפשר למצוא טוש שחור שלא יורד בכביסה. אם מדובר בכתם גדול כנראה שבאמת אין מה לעשות עם זה, כי גם אם תצבעי אותו ייראה שיש הבדל.

evilihi

New member
טוש! נתת לי רעיון למכנסיים שלי

שמנוקדות עם טיפות זעירות של אקונומיקה. תודה!

fire witch

New member
אני אמסור לאמא שלי , הרעיון שלה :)

אני מנקה בבית עם מכנסיים וחולצה קצרים לבנים , ככה שאין בכלל בעיה. פשוט עבדתי פעם כדיילת של מוצרי ניקוי בסופרמרקט שלא בדיוק מסדרים בו את המוצרים אלא עורמים אחד על השני.. . לצערי - באחד הימים ערימה של בקבוקי אקונומיקה התרסקה לידי ואחד הבקבוקים התפוצץ וריסס את הסביבה וגם אני קיבלתי שפריץ קטן על החולצה. לשמחתי - הערימה לא התרסקה לי על הראש !

יש "טוש כביסה" שלא יורד

מיועד לסימון שם על תויות של בגדים. קניתי בזמנו בגרפוס/קרביץ.

עדגיל

Well-known member
ואת התיק השחור שלי אני מצחצחת במשחת

נעליים שחורה....

עיסוק באקונומיקה רק עם בגדים שלא איכפת מהם!!

זה כמו לשחק באש
בנוגע לכתמים, נסי חומצה כלשהי או חומר נגד אבנית (משום מה לפעמים זה עוזר) וכמובן קרצוף מכובד.. ד"א, כשאני עוברת דירה אני קונה מושב חדש לאסלה.. זה פחות מ-50 שקלים ומשקיט לי את המצפון בנוגע למי ישב על זה לפניי

תודה רבה לכולן

לא עניתי עד עכשיו כי אין לי אינטרנט בדירה עדיין.. תודה רבה, אני אנסה את העצות! :))

בלי לקרוא תגובות קודמות...

חלודה נסי להוריד עם קרם אסטוניש של יעקובי עם כתמי האקונומיקה אין מה לעשות

למעלה