2 שאלות של בוקר

2 שאלות של בוקר

שאלה ראשונה לגבי העצמי הגבוה. אני מסוגלת לתקשר עם העצמי הגבוה שלי ושל אלה שקרובים אלי. זה קורה פשוט ע"י חשיבה במצב של רגיעה, חלומות, כתיבת שירים וכו'. איך אני מבדילה בין ה"בולשיט" שהמח מחרבש לבין תקשור אמיתי? שאלה שניה קשורה למוזיקה. אמנם התקשור הרשמי עם ג'ון לנון נגמר, אבל אני בטוחה שהוא עדיין זמין על הקו
. מעניין אותי לדעת איזו מוזיקה עכשווית הוא אוהב... איזה סוג מוזיקה: רוק אלטרנטיבי, גראנג' (קצת ניינטיז אבל שיהיה), היפ הופ וכו'... אילו אמנים מישראל ומחו"ל הוא אוהב (אמנים חדשים ומבטיחים). שיהיה אחלה יום...

גם אני קיבלתי מסר מג'ון

בו הוא אמר, שהוא מקפיד כל שנה בקיץ להגיע (ברוחו כמובן) לפסטיבל Telluride בקולורדו, שעושה בית ספר לכל נאמני פסטיבל ניופורט.

דווקא המחתרת שמעה

שג'ון מעדיף את הברנינג מן בקיץ, הוא נותן לרוחו לשוטט עירומה בין המצגים ולהתחיל עם העצמי הגבוהה של כוכבות רוק מזדקנות וחשופות חזה

באמת?

בלק רוק סיטי נאבדה זה הכי cool שיכול להיות. כל אחד חייב את זה לעצמו - לפחות פעם אחת בחיים.

היי, אשמח לתשובה רצינית מאחד מהמתקשרים

היכולת לתקשר זו מתנה נפלאה שכאשר אנחנו הופכים להיות מודעים אליה היא די "משתלטת" לנו על החיים. מכיוון שאני יוצרת אבל גם עוסקת בתחום מדעי, אשמח לדעת איך אני עושה את ההבחנה הזו בין תקשור לבין "רעש לבן". אני בהחלט יכולה להבין את כל הסקפטים כאן ובכלל. קשה להבחין בין משהו שהוא נראה כמו שרלטנות לבין משהו אמיתי ולא בגלל שמישהו מנסה לרמות או משהו כזה, אלא בגלל שתת המודע שלנו כל כך מורכב. הוא "שותל" אצלנו אינפורמציה המורכבת מאמיתות אבל גם מרצונות - wishfull thinking אז איך אנחנו מצליחים לנקות את הרעש הלבן?

יש מליון ספרים על תקשור

על תדרים גם של קול ויש דרכים להבדיל בין הפרעה ורעש לתקשור.. כנסי לסטמצקי או לכל חנות ובמדף העידן החדש... ....ואני מאמינה שתמצאי מבוקשך. בספרות יש השערות לקשר בין תגליות ומחשבות ולתקשור...לפי תפישת עולמי אנחנו מצויים ביקום מורכב בהרבה מזה שהעולם הפסיכואנליטי מכיר ופרוייד לא חלם עליו כשטבע את המונח תת מודע... אני חוששת שאת מעלה כאן נושא לסדרת הרצאות בנות שני סמסטרים..ואני לא מאמינה שניתן להשיב על כך בשלוף אבל אם תבדקי את התאריך והשעה כעת.....16/7/09 16:57 ....תראי שבאמת כאבה לך הבטן בשעה הזו והדרך היחידה שלי לדעת זאת היא רק באמצעות מציאות עולם של תלפטיה ותקשור דוגמאת זה אותו אני מתארת או שאני מממש פסיכית...ומקשקשת...שישקושים. בעידן החדש אנשים לומדים להשתמש בכוח הריפוי שמצוי בהם... ועוד המון דברים..המוח הוא סוד שטרם נגלה....! (מסר מלאונרדו....)

תודה רבה :)

נתחיל מהסוף.. כנראה ידעתי להכנס בדיוק כשכתבת את ההודעה. כאב הבטן העמום שהתחיל לי, היה אחרי שקראתי את ההודעה, אז או שהקדמת את המאוחר או שיש כאן טיפה אוטוסוגסטיה, אבל בכל זאת שוכנעתי והניסוי הזה בהחלט יש בו משהו שמחזק את האמונה בתקשור... לא שטוטאלית לא האמנתי בזה לפני כן... השנים האחרונות לוו אצלי בהמון תקשורים... אני בהחלט אכנס לחנות ספרים ואמצא לי קצת ספרות בנושא. קראתי 2 ספרים של דר' בריאן ל. וייס, מעניינים אבל קצת פחות מדי מדעיים לטעמי. אחפש ספרים שקצת יותר מעמיקים בנושא. המון המון תודה

קיסרית01

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo216.gifא ז ה ר ה !!! אנטרפרייז../images/Emo112.gif

גייס את כל החברים שלו והם בשמות בדויים מנסים להשתלט על הפורום....אל תתיחסו לשמות שאתם לא מכירים ואל תענו לתשובות שלהם. הילה אני מציעה שלכל מתקשר או חבר פורום מוכר אחרי זמן מה ינתן קוד זיהוי או כניסה מסויימת - זה אפשרי ? נרשמים פה סה"כ דברים אישיים ומה שקורה שמספר ילדים שמשעמם להם בחופש הגדול מציקים ומשחקים. אני מגלגלת רעיון כי יש לי קשרים בחלונות גבוהים ויש לי דרך לעלות עליהם אני קודם מנסה בנועם אנטרפרייז - אזהרה אחרונה

חחחח... come on

אני מניחה שהמתקשרים יבדילו בין טרולים לבין אנשים אמיתיים ששואלים שאלות לגיטימיות. אגב, כל מי שמתנסה בחוויית התקשור שואל את עצמו את אותן שאלות לפחות בתחילת הדרך... have a wonderful day

קיסרית01

New member
יקירתי את ממש צודקת אבל ../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

את צריכה ללכת מספר ימים אחורה בכדי להבין במה מדובר.... לא בג'ון לנון וכדומה. אנשים פה דיברו על מצוקות אמיתיות כאשר נכתבו פה דברים ממש עולבים וקשים אם תרצי דפדפי קצת ותראי מספיק שתבדקי את ENTERPRIZE בכל אופן הוא דמם ועכשיו הם נכנסים בשמות בדויים זה בסדר ונחמד אבל יש פורומים אחרים שמתאימים להם חייבים למצוא דרך או שיחששו לכתוב דברים בפורום הזה ולפנות לתקשור.... טוב אולי אני רגישה מידי אולי את צודקת אני נכנעת כל עוד לא פוגעים מי אבל שוב מדיניות ה"מה אכפת לי" - כל כך ישראלי לא ?

היי אולי צריך פשוט לקחת את הדברים

בפרופורציות... חסימה וקודים זה כבר שיקול של ההנהלה כאן... אני סתם עוברת אורח עם מספר שאלות שמציקות לי... אני מניחה שיש לא מעט כאלה... ילדים הם ילדים, גם אנחנו היינו שם לא מזמן. אם זה יעניין אותם למרות הסקפטיות הם עשויים להישאר ואם לא הם יתנדפו מעצמם ויעברו לדברים שמעניינים אותם יותר. חייבת לחזור לעבוד... שיהיה אחלה יום :)

אני חוששת מלהגיב כי

כל תגובה תגרור תגובת נגד...ויש כאן עסק עם נערים האיזור גיל 14 שממש מתחננים לתשומת לב ואז מעצבנים כדי לקבל עוד...נו הכי טוב לא להתייחס.. גם אוריאל - המלאך...שג'ון לנון חלק ממנו חושב שמה שפחות להתייחס יותר עדיף...ח...

חברים וחברות אל תתרגשו

אמנם חסמתי את אנטרפרייז אבל הוא נכנס כנראה תחת שמות אחרים. אין ספק שנערים משועממים זו בעיה. תראו כמה אנרגיה הבנאדם משקיע בלהציק... בכל מקרה לתפוז יש סנקציות חמורות נגד גולשים כאלה. כרגע עשיתי חסימה בקטנה אבל אם זה יימשך אז זה כבר יעבור להנהלת תפוז.

שמות בדויים?

למה את מתכוונת? אההה הבנתי קיסרית 01 זה השם שלך בתעודת זהות. אני לא יודעת מי זה אנטרפרייז, לא מכירה אותו ואני גם לא מכירה את חודרבסקי אבל חייבת לציין שהתקשור שלו נשמע לי הגיוני לא פחות מהתקשורים האחרים שעפים פה.

יש לך קשרים בחלונות הגבוהים ואת מנסה בנועם

לפני שאת עוברת על החוק הפלילי של מדינת ישראל? איזה גדלות רוח, מדהים..

למעלה