2 שאלות שמציקות לי...

jerri

New member
2 שאלות שמציקות לי...

1. ניקוי של DVDים. האם אפשר לנקות אותם עם אותו חומר ניקוי שמשתמשים בו לניקוי של דיסקים רגילים. בינתיים לא ניקיתי אף אחד מהם ועל חלק מהם יש טביעות אצבעות מרגיזות. אם לא, אתם יכולים להמליץ על חומר שכן ניתן לנקות איתו? 2. בDVD PROFILER - האם אני יכול להכניס DVDים שלא יצאו להפצה מסחרית. אני מקבל מדי פעם DVDים של כל מיני מפיצים וחברות כמו הBBC שלא יוצאים באופן מסחרי. איך אני מכניס אותם?

jerri

New member
ק../images/Emo78.gif למעלה - מי יודע את התשובה?

(צריך לפחות שמונה מילים כדי להקפיץ הודעה מעלה, מקווה שזה עומד במיכסה)

רומן ט

New member
לגבי ניקוי - אני חושב שמה שעובד

על CD יעבוד גם על DVD (הדיסקים מצופים באותו חומר, אם אני לא טועה). אני ממליץ לך לשאול בפורום אודיו וקולנוע ביתי - יש סיכוי ששם מישהו ידע יותר. צירפתי גם שני לינקים לשאלות דומות בפורום HTF. DVDProfiler - אני חושב שאתה יכול להכניס רק סרטים עם UPC. אם יש לכותר ה-DVD שלך UPC, פשוט תזין אותו, ואם לא נמצא במאגר הכללי, אתה יכול להוסיף אותו לאוסף שלך. אם אין UPC, לא נראה לי שאפשר להוסיף, מכיוון שזה המפתח ב-DataBase. אתה יכול לשאול בפורום של dvdprofiler, או לשלוח אי-מייל לתמיכה שלהם. מצטער שלא יכולתי לעזור יותר
-רומן

gofish

New member
תשובה ושאלה

צודק רומן,ניקוי דיסק DVD דומה ל-CD,מטלית יבשה או לחה (במידה ויש כתמי שומן) ואח"כ לעבור שוב עם יבשה (רק לא עם נייר טואלט,הדבר שורט את ה-CD). יש גם מתקן מיוחד בחנויות לניקוי CD הכולל חומר מיוחד ובהחלט אפשר לנקות איתו גם DVD (מחירו 89 ש"ח). שאלה בקשר ל-dvdprofiler. בעקבות החברים החלטתי גם להכניס את הסרטים לרשימה מסודרת,התחלתי אתמול לעבוד על הפרוייקט ויש לי כמה שאלות: א.במידה והסרט לא קיים במאגר,ראיתי שאפשר להכניס ידנית פרטים על הסרט (אין צורך ב-UPC),השאלה היא איך אני יכול להכניס תמונה של הסרט? ב.כנ"ל גם לסרטים באיזור 2 שלמרבה ההפתעה ה-UPC שלהם לא מופיע במאגר,אחרי שאני מכניס ידנית,האם יש אפשרות להכניס גם תמונה (COVER)?

TheShis

New member
תשובות:

1. ברשימת הסרטים שלך, בחר את הסרט ללא התמונה והקלק עליו פעמיים. בצד הימני של המסך יופיעו שתי מסגרות ריקות. המסגרת העליונה מיועדת לעטיפה הקדמית והתחתונה - לאחורית. לחץ על אחת המסגרות והיא תעבור לחלק המרכזי של המסך. בחר את האפשרות EDIT IMAGE ואז תוכל להוסיף תמונה מסורק או מקובץ. 2. כן - ראה תשובה 1. בהצלחה!

Soak

New member
לגבי כותרים מאיזורים אחרים

בחר TOOLS---->OPTIONS---->DEFAULTS---->MULTYREGION

רומן ט

New member
בכלל שכחתי מ... ../images/Emo2.gif

האפשרות להזין DVD עפ"י ה-ID של ה-DVD ROM שלו. פשוט תכניס את ה-DVD לכונן שלך, ותזין עפ"י ה-ID שלו. זו שיטה טובה גם למי שהתוכנה לא מזהה את ה-UPC של הדיסק מאזור 2 שלו. -רומן

למעלה