2 שאלות שקשורות ל"המורדים ברזיל" ו"מילה של כבוד"! כנסו :p

NivB2712001

New member
2 שאלות שקשורות ל"המורדים ברזיל" ו"מילה של כבוד"! כנסו :p

היי, יש לי כמה שאלות שקשורות ל-2 טלנובלות:

השאלה הראשונה היא קשורה לסדרה "המורדים ברזיל" ("Rebelde Brasil") - הסדרה שודרה בברזיל, בארה"ב ובשאר אמריקה הלטינית ב-2011, וישראל היא הייתה בין הראשונות שרכשה את הסדרה מהערוץ בברזיל, "Rede Record". צפיתי כששודרה בערוץ הילדים (10 הפרקים הראשונים שודרו בויוה, ואז הוחלט להעביר את הסדרה לערוץ הילדים), יש כאן קישור לפרק הראשון שויוה בעצמם העלו ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=PEWh4GOET0E&t=296s

אני רוצה לצפות בשאר הפרקים, וראיתי שיש עוד כמה החל מ-20 עד 32 (וגם שם יש קצת בעיות בסאונד ובוידאו) לפעמים יש חלקים שנחתכו בגלל הבעיה בהקלטות. יש כאן למישהו מושג איפה ניתן לצפות בטלנובלה עם תרגום לעברית? הינה מצאתי את זה: http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/2532608

זה פורסם כאן בפורום בזמן שידוריה,
עם תרגום מובנה (מה ששודר בערוץ הילדים)
אני מצליח להיכנס לקישור, אבל זה מוביל אותי לאתר הרשמי של תפוז. הלינק לא עובד או מה? תבררו לי את זה בבקשה, ואם זה לא עובד אז תביאו לי קישור לסדרה עם תרגום כמובן כי אני לא מבין פורטוגזית כזה טוב, רק ספרדית ואנגלית. אני בתהליכים של למידה בפורטוגזית.

השאלה השנייה היא קשורה לטלנובלה "מילה של כבוד" ("Tierra de Reyes") שהוחזרה להקרנה שניה בויוה. לא כל כך הייתי בעניינים, אבל רציתי לשאול האם הסדרה נמצאת ב-YES VOD? אני זוכר כששודר "סנטה דיאבלה" ("Santa Diabla") אז הטלנובלה הועלתה בהתאם לשידוריה בויוה, למשל פרק 41 אז למשל אם זה משודר ב-21:40 בערב אז מעלים את זה שעה אחרי. מישהו יכול לבדוק לי אם יש את זה ב-YES VOD? תודה רבה !

Don Nirtin

New member
למה שלא תבדוק ביס ויאודי בעצמך?

ממה שאני זוכר, רוב הטלנובלות עולות לשם.
&nbsp
על המורדים - אין לי מה להגיד.

NivB2712001

New member
אין לי דרך כרגע לבדוק זאת, אחרת לא הייתי בכלל שואל.

אם הייתה לי דרך לבדוק, לא הייתי טורח להיכנס לכאן ולפתוח הודעה. אני בקושי נכנס לכאן. רק מחר תהיה לי דרך, אני לא אפרט יותר מדי (בין אם אני בחופשה או בין אם אני אצל דודים שלי) זה לא אמור לעניין אותך, פשוט תענה על השאלה וזהו. אם אתה לא רוצה, אתה לא חייב לענות גם אתה יודע...
כמו שאמרתי, אני זוכר כששודר סנטה דיאבלה לפני כמה חודשים, אז זה עלה ל-YES VOD, למען האמת כל הסדרות ששודרו באותו זמן. סה"כ מטרת השאלה היא האם YES הורידה את האפשרות לצפות או לא. תודה בכ"מ, ובקשר ל"המורדים ברזיל", אני אמתין לתשובות נוספות. המשך ערב מעולה! :)

evglev1

Well-known member
מנהל
אבל למי שאין YES איך הוא ידע מה יש ב-VOD שלהם?

רק למי שיש YES יכול לבדוק את זה.

NivB2712001

New member
לא חשבתי אחרת

מן הסתם, רק למי שיש YES. פשוט זו הייתה שאלה מידיית כי גם ככה מחר אבדוק אם יש, פשוט שאדע אם להוריד פרקים למחשב של הסדרה או שאוכל לראות אותה ב-YES VOD. מחר אראה כבר. תודה בכ"מ.

faery18

New member
זכור לי שבזמן השידור העלו פה לינק עם פרקים מתורגמים

ביוטיוב וגם זכור לי שבשלב מסויים הפסיקו להעלות. ככה שכנראה אילה באמת הפרקים היחידים שהעלו עם תרגום. ניסיתי לחפש לך עוד לינקים אבל נראה שלא קיים.
לגבי מילה של כבוד אני לא ביס אז לא יכולה לעזור לך אבל ממליצה עלייה בחום טלנובלה מעולה.

למעלה