2 שאלות

kiti4

New member
2 שאלות../images/Emo13.gif

1.עשיתי שורה אחת של צמיד,עכשיו,אני רוצה לעשות יותר שורות כדי שזה יהיה צמיד עבה(צמיד "שטיח") בניית הצמיד: בחוט אחד שמתי ונציה בצבע אחד ואחת בצבע אחר. ובחוט השני רק ונציה אחת ,עשיתי הצלבה וככה המשכתי לאורך כל הצמיד. איך עושים שורה שניה
2.למישהי יש מצלמת אינטרנט הכחולה הזאת
אם כן ,תוכלי להסביר לי איך מצלמים איתה???.... למה נכנסים וכד'.. בינתיים יד לי דימוי לצמיד

ורדה 1

New member
אני אנסה להסביר מקווה שהבנתי טוב את מה ששאלת. את בעצם מתכוונת שיצאה לך שורה ארוכה של ריבועים, נכון? אם ככה, אחרי הריבוע הלפני אחרון, את שוב משחילה בחוט השמאלי 2 חרוזים בצבעים שונים, ובחוט הימני חרוז אחד, אבל את ההצלבה את עושה בחרוז הבודד ולא בצד שיש בו שני חרוזים. אחר כך את משחילה שוב 2 חרוזים בחוט השמאלי וחרוז אחד בצד הימני ושוב מצליבה בחרוז הבודד (שבצד ימין), עכשיו יש לך בעצם שורה אחת ועוד ריבוע בצד. על החוט השמאלי את משחילה חרוז אחד ואת החוט הימני את משחילה בחרוז הימני של הריבוע הלפני אחרון (כלומר, החרוז שאמור להוות את הצלע המשותפת בין הריבועים של שתי השורות), ומוסיפה עוד חרוז אחד להצלבה - ומצליבה. כך את ממשיכה כמעט עד סוף השורה (כשבכל ריבוע את משחילה בצלע המשותפת של השורה הקודמת) ובריבוע האחרון את שוב עושה את הסיבוב כמו שהסברתי כאן. מקווה שהצלחתי להסביר... לגבי המצלמה - אין לי מושג.

lady blak

New member
מיכל../images/Emo70.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

אמ.. הסברתי לך אחר הצהרים זה הספיק לך? אני יבוא לבקר פעם בשבועיים מהיום...

wildspirit

New member
ליידי בלאק התגעגענו ../images/Emo140.gif

שמחה לראות שאת עדיין כאן איתנו

למעלה