2 שאלות
.............

2 שאלות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo57.gif.............

האם יש אלבום תמונות מרוכז של כל חברי הפורום כמו בכל קומונה? קצת מעייף להיכנס אחד אחד ולבדוק. שאלה שניה כל כמה זמן מתקיים מפגש אם בכלל? תודה רק בריאות

Star_Dust

New member
למה אתה צריך אלבום מרוכז?

אתה מנסה לברור את המצליחנים, איכותיים שנראים טוב מכל שאר המוץ?!?

קצת טריוויאלי לא?../images/Emo63.gif

ברור מי לא היה רוצה מצליחנית,איכותית שנראית טוב,לא הבנתי על מה השאלה.

Star_Dust

New member
השאלה הייתה פשוטה ונכתבה בכותרת ../images/Emo13.gif

סתם תהיתי למה אתה צריך אלבום מרוכז של חברי הפורום

אכן כן ועניתי לך../images/Emo131.gif

כי מי לא היה רוצה באישה מצליחנית ומושכת (תקליט שבור) בשביל מה אלבום?? כדי לדעת למי אני נמשך ולמי אני לא,אחרי הכל למה אני כאן? כדי להכיר בחורה שמהתרשמות ראשונית מושכת אותי מבחינה חיצונית. מה זה לא ברור,כשאת משוטטת באינטרנט/ברחוב/בים/בקניון/בית קפה וכו' ואת רואה גבר מרשים לא תביטי בו ותרצי לדעת מי באמת הוא בתת מודע. שאלה רטורית

הנתן

New member
חבל שאי אפשר לראות מי נמצע שם

מעניין אותי לראות האם האנשים ה"יפים" באתר הזה הם באמת כאלה או שזה הכל סתם טריק מפגר.

הנתן

New member
את שואלת כי ניסית להרשם והתקבלת?

או שאת לא ממש מהממת אז את לא מנסה כלל?

זכוכיות

New member
אני תפוסה אז אני לא מנסה בכלל

אבל מעניין אותי לדעת איך מסבירים למישהו שהוא מכוער מדי

הנתן

New member
בלי שום בעיות

אני בהתנדבות אומר לכל בנאדם שהוא מכוער מידי בשביל להראות פניו בציבור

כמו שהבנתי שולחים להם תגובה אבל

נראה לך שלא כל אחד יתקבל?זה רק גימיק?את חושבת שהם לא רוצים לעשות כסף...

Star_Dust

New member
אני לא נמצאת בדרך כלל....

... בקבוצה של אלו שמיד קופצים להבהיר שזה לא פורום הכרויות. אבל במקרה שלך אני חייבת (מצטערת).... זה לא ממש פורום הכרויות נכון, גם בפורום הזה (כמו בכל מקום אחר) אפשר בטעות להכיר אנשים, אבל זו לא ממש מטרת הפורום. לכן שיטוט באלבום הפורום (אם קיים דבר כזה) נשמע לי כמו ביזבוז זמן אמיתי. אם בחורה לא נמצאת פה למטרות היכרות, אז מה זה משנה בכלל אם אתה נמשך אליה או לא?!? נכון, הפורום נקרא סינגלס קלאב אבל בעיקרו הוא פורום חברתי... מקום לבוא להתבכיין בו (או להשוויץ בו
) אחרי ביקורים במקומות בהם בדיקת משיכה לנשים/גברים המופיעים בקטלוג היא בעלת משמעות כלשהי. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. מקווה שתמצא את מה/מי שאתה מחפש.

לא ממש מדויק

קראתי את הודעת המנהלת,יש מספיק פורומים חברתיים הפורום הזה מתמקד בפו"פ וכן קיוותי לראות תמונות ע"מ לדעת אם לפחות אני נמשך למישהי כאן,אין לי בעיה לנהל דיון או דו שיח אבל בתכל'ס אני מעשי ומחפש פרטנרית.

magenta73

New member
זה שהפורום מתמקד בפו"פ

לא אומר שהוא מתמקד בעשיית שידוכים או בהצגת תמונות חברי הפורום לראווה... בנוסף, בוא נגיד שזה לא שלא יצאו מכאן זוגות, יצאו. אבל ההיכרות אם כבר נעשית מאחורי הקלעים יותר מאשר על דפי הפורום עצמו.

ברור שמאחורי הקלעים../images/Emo30.gif

בשביל זה יש מסרים אישיים,למרות זאת הפורום נקרא סינגלס קלאב או בעברית מועדון פנויים פנויות שזה גורם משיכה לאנשים כאלו להגיע לכאן אחרת השם של הפורום היה שונה וכן אלבום תמונות היה עוזר כדי לראות למי אפשר להימשך ולמי לא לפחות מהתרשמות ראשונית,כל אתר הכרויות טוען שתמונה מוכרת יותר. peace out

magenta73

New member
אבל.... זה לא פורום היכרויות...

לא ממש..... ואני גם לא אכריח אנשים לשים תמונות אם הם לא מעוניינים בכך... הנה לך שני פורומים יותר ספציפיים למטרת היכרויות, כאן בתפוז:

למעלה