2 שאלות

MSDancer

New member
2 שאלות

היי, מזמן לא הייתי פה, אבל יש לי 2 שאלות: 1. אני אוהבת לטייל אבל מאוד קשה לי ללכת ברגל הרבה כי אני מתעייפת מהר. מי יכול להמליץ על טיולים או מקומות, מניסיון שלכם, שקל ונחמד להגיע אליהם ולהיות בהם? 2. מישהו נתקל בבעיה, בעיקר בנסיעות ארוכות, או לחו"ל, שהוא צריך לאחסן קופקסון בקירור, אבל אין איך?. מה, אף אחד לא מייצר אריזת נשיאה/נסיעה לקופקסון שמקררת יותר מ-4 שעות בטמפ´ סבירה(קפוא)? קרח לא מחזיק מעמד, גם לא קרח יבש, והאריזות של האינסולין שמוכרים לא נראות לי מקררות מספיק. יש למישהו המלצה על אריזה טובה, שתחזיק לפחות 12 שעות מחוץ למקרר/פריזר?

hadash

New member
טיול בצפון

הייי המקום הראשון שקופץ לי לראש זה - ראש הנקרה ההליכה שם קלה ויש שם רכבל והנוף....אין מילים יש תמונה

לילית7

New member
עשית לי חשק ../images/Emo66.gif

החלטתי עם עצמי - פעם הבאה אני נוסעת לבקר בראש הניקרה ד"א, שקט שם עכשיו?

hadash

New member
נכון לעכשיו שקט שם...../images/Emo57.gif

אני אישית מתכננת לי טיול של שבוע שלם בצפון ראש הנקרה הוא אחד מהמקומות היפים יותר במדינתנו הקטנה כשתחזרי משם ספרי חוויות!!!

לילית7

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

עוד יקח לי קצת זמן להגיע לשם... אבל אם החלטתי עם עצמי - אז זה יבוצע!

סיאמית

New member
אל תגלי לאף אחד...

אבל לא יקרה כלום לקופאקסון אם הוא יהיה מחוץ למקרר גם 24 שעות
תשאלי את האחות מטבע שאת בקשר איתה והיא תגיד לך, בסודי-סודות, שזה בסדר!!!

לרגע קט

New member
../images/Emo24.gif

ככה מנסיון קרח יבש בצידנית קטנה מחזיק כמעט 48 שעות...מקווה שעזרתי

RomiVais

New member
"לרגע קט" ../images/Emo24.gif

אפשר להגיד לך ברוך/ה הבא/ה ? או שקפצת לרגע קט בלבד?
אני צוחקת... בכל מקרה נברך אותך!!! את/ה מוזמן/ת להישאר איתנו... ונקווה שתרגיש/י כאן כמו ב
סוף שבוע נפלא

סיאמית

New member
לרגע קט!!!

ראשית, קבל/י
בחזרה (לא אוהבת להישאר חייבת
)... שנית, למה רק לרגע קט? שיהיה לך סופ"ש מצויין!

RomiVais

New member
היי לך... ברוכה השבה!! ../images/Emo24.gif

מצטערת שלא יצא לי לענות לך אתמול... עד שסוף סוף היה לי קצת זמן, המחשב החליט לשבות... קורה... אני רואה שהגיבו לשתי השאלות שלך. לי אין כל כך מה להוסיף, רק שכדאי באמת שתשאלי את האחות... אבל קרחומים בצידנית קטנה נראה לי שמחזיקים הכי הרבה... תעדכני אותנו ואני מקווה שהפעם תישארי... שיהיה לך סוף שבוע נפלא ביותר

למעלה