2 שאלות

ofir3dvb

New member
2 שאלות

שלום לכולם, שאלת זיהוי פרק דוחה במיוחד - עברו הרבה שנים מאז, אז אני לא זוכר בדיוק מה הלך שם זה היה מעין "פריק שאו" יש מצב זה היה קשור לקרקס או משהו היה שם איזה אחד עם מין גידול ענק איפה שהו בפלג הגוף העליון ויש מצב הייתה לגידול תודעה משלו (?) לא ממש זוכר.. למישהו יש מושג איזה פרק זה היה ואיזה עונה? אממ עוד שאלה שאני מקווה שחלק לא יצחקו עלי חח, אבל הפילוט של הסידרה מתחיל בכך שהוא כותב שהמאורעות מתבסיסים על עובדות אמתיות...האם מדובר רק על הפילוט? אפשר להגיד שהשאלה בעצם האם חלק מ"תיקי האיקס" מתבססים על סיפורים אמיתים כביכול? ועוד שאלה על הדרך...איזה עונות לדעתכם יותר טובות מהשאר? בטח היה על זה איזה שרשור, אני אחפש אבל בכל זאת אשמח אם מי שיענה על 2 השאלות הראשונות יצרף את העונות שאהב יותר. תודה רבה.

מנסה לעזור..

הראשון אני חושבת אתה מדבר על humbug,עונה 2,היה שם מישהו שאחיו התאום היה מחובר לגוף שלו,זה מה שאתה מתכוון? אני חושבת שיש סיפורים שהם אמיתיים,אני לא בטוחה
אני לא יודעת כל אחת והמיוחדות שלה
אבל אני מעדיפה הכי 2 3 ו-9

בקשר לעונות

כמו שאומרים- כולם היו בניי. אני אוהבת את כולן בצורה שווה. ומה שמסופר בתיקים יש בזה הרבה עובדות, כמובן שכריס קרטר עשה מזה הרבה מעבר ונתן את הנופח והראייה שלו לדברים אבל כן יש ביסוס במציאות.

1Shir

New member
על הפרק ענו לך, הוא מעונה 2

נראה לי שהכתובית שייכת לפיילוט ולא לכל הסדרה, אבל אני בטוחה שלא מעט פרקים בסדרה מתבססים גם הם על מציאות... שמים לב שזאת סדרה מאוד מציאותית, הצופה בוחר במה להאמין ועד כמה.... ולדעתי העונות הכי טובות הן 5, 6, 7

Gilliana

New member
הכתבה הבאה תענה על שאלת המקרים האמיתיים

הפאזל החוצני. לגבי עונות - לדעתי לפחות, הסדרה קיבלה BOOST רציני מסוף העונה השלישית ואילך, כאשר השיא הוא בעונה 6 והמשכו בעונה 7. צריך לקחת בחשבון כי עם הזמן, סדרה מתפתחת ולכן בד"כ - עונות מתקדמות יותר תהיינה מוצלחות יותר מהעונות הראשונות. יחד עם זאת, במקרה של תיקים באפלה, למעט העונה התשיעית שהיתה חלשה יחסית לאחרות (למעט מספר פרקים נבחרים) בעיקר בשל העדרותו של מאלדר - כל עונות הסדרה היו מצויינות.

למעלה