2 שאלות..

2 שאלות..

1. ויאגרה היא תרופה הדורשת מרשם רופא? מי שמתחת לגיל 18 ואומר לרופא שהתפקוד שלו לא כל כך טוב ומתקשה להגיע לזפקה יוכל לקבל את התרופה בלי ידיעת ההורים? דבר נוסף בקשר לויאגרה, קראתי שבשביל שבן אדם יהפוך לעיוור כתוצאה מהתרופה הוא צריך להיות חולה בRD או משהו כזה, איך אני ידוע אם אני חולה בזה? 2. קראתי באתר שיבואני ציוד רפואי מיבאים משאבות וואקום, כמה אמורה לעלות משאבה כזאת? כל אחד יכול לקנות אותה או שצריך אישור מרופא? אתם מכירים יבואנים שנאי יוכל ליצור איתם קשר?

אתה צעיר

מדוע אתה חושב שאתה זקוק לויאגרה או למשאבת וואקום? תנסה לקרוא את כל השרשור שבתוכו הקישור הנ"ל. זה קשור אליך איכשהו?

shemonAmar

New member
גם אני מתעניין בנושאים האלה (ויאגרה ומשאבה),

ואני לפני 18 אין קשר לחרדת ביצוע בקיצור מצטרף לשאלה!

adex

New member
בגילינו רק לחשוב על זיון והזין קופץ לדום

על מה אתה מדבר?

shemonAmar

New member
לא אצל כולם..

יכולות להיות בעיות כתוצאה משימוש לא נכון בזין, אם לא היה תאמין לי שלא היתי כותב פה אני מצטרף לשאלה יש לי תבעיה קרוב לחודשים ואני רוצה להיפטר ממנה

למה אתה צריך ויאגרה או את דומותיה?

ובוודאי שבגילכם אינכם צריכים משאבת ואקום - זה מתאים לאנשים מבוגרים חולים או נכים שאין דרך אחרת לעזור להם. מה הביא אתכם לרצות בויאגרה בכלל? כדאי שתתנו פרטים ואז אולי נוכל לקדם אתכם. לגבי שאלותיכם - אכן ויאגרה צריך לקחת רק!!! עם מרשם רופא/ה, ואסור לקנות בשוק שחור, ואני מניחה שאם תבקשו מרופא הוא עלול לתת לכם בלי לשאול יותר מידי שאלות לצערי - אבל אתם תצאו כנראה ניזוקים אם תתרגלו לקחת ויאגרה במקום לפתח את הביטחון העצמי שלכם. אני מניחה שהרופא לא ידווח להוריכם. הסיכון ללקות בעיוורון כמעט ולא קיים, לא זה מה שצריך להדאיג אתכם. משאבות הואקום עלו בעבר סדר גודל של כ 1500 ש"ח אלא שצריך ללמוד איך להשתמש בהם אחרת הם לא אפקטיביים. בעבר לפני המצאת הויאגרה ודומותיה השתמשנו בהן יותר היום הן מתאימות לאוכלוסיות מאוד קטנות. ובכלל המשאבות הנקנות בחנויות לאביזרי מין לא כל כך אפקטיביות אלא רק אלה הנקנות בחברות המיבאות ציוד רפואי.

למעלה