2 שאלות??

  • פותח הנושא c48
  • פורסם בתאריך

c48

New member
2 שאלות??

1-מה דעתכם על כנפיים בסירופ מייפל שום ופפריקה חריפה(מתוק-חריף)? 2-בעז"ה אני מתכנן לטוס (לא בתקופה הקרובה אבל בכל זאת) לתקופה ארוכה יחסית ורציתי לדעת איך אפשר להכין לחם בסיר וגם מה עושים אם קמח שקונים בחו"ל בקשר לניפוי? תודה רבה!!!
 

יוכי68

New member
תשובות.......

בקשר למתכון שהצעת נראה לי טעים מאוד..אפשר במקום מייפל לשים סילאן. בקשר לשאלה השנייה: לחם בסיר מסוג "סיר פלא" כמו שהיו עושים פעם.......מכינים בצק ללחם כרגיל..כולל התפחה ...משמנים סיר פלא ומסדרים בתוכו את הבצק....מניחים על להבה בינונית כשיש מעין כיפה שמרחיקה מעט את הסיר מהלהבה שהתחתית לא תישרף....לסגור היטב ולאפות עד להשחמה........לחם טעיםםםםם. ניתן להכין פיתות מהירות במחבת "מולטי שף" או בסיר גריל. לא הבנתי את השאלה לגבי ניפוי הקמח בחו"ל.
 

c48

New member
תודה ו...

המתכון של הלחם יהיה טוב גם עם סיר ואמגזית? בקשר לקמח אני לא מבין גדול אבל הוא חייב ניפוי לא? אז איך מסתדרים עם זה?
 
יש נפות קטנות

חיבים לנפות, ואם אתה כבר לוקח אתך אמגזית, וקערה ושאר ירקות, קח אתך גם נפת משי, והבעיה נפתרה.
 

הרברונן

New member
אם משתמשים בקמח טרי

(לפי תאריך שמצוי על האריזות) ניתן לנפות גם בנפה רגילה אותה ניתן להשיג בכל חנות של כלי בית בחו"ל נסיעה טובה וכל טוב, רונן
 

yossie26

New member
כנפיים- קל ומהיר

אני מנקה כנפיים, מורחת דבש ומפזרת מלמעלה אבקת מרק. אופה בתנור בתוך שקית לאפיה.
 
למעלה