1-מה דעתכם על כנפיים בסירופ מייפל שום ופפריקה חריפה(מתוק-חריף)? 2-בעז"ה אני מתכנן לטוס (לא בתקופה הקרובה אבל בכל זאת) לתקופה ארוכה יחסית ורציתי לדעת איך אפשר להכין לחם בסיר וגם מה עושים אם קמח שקונים בחו"ל בקשר לניפוי? תודה רבה!!!
בקשר למתכון שהצעת נראה לי טעים מאוד..אפשר במקום מייפל לשים סילאן. בקשר לשאלה השנייה: לחם בסיר מסוג "סיר פלא" כמו שהיו עושים פעם.......מכינים בצק ללחם כרגיל..כולל התפחה ...משמנים סיר פלא ומסדרים בתוכו את הבצק....מניחים על להבה בינונית כשיש מעין כיפה שמרחיקה מעט את הסיר מהלהבה שהתחתית לא תישרף....לסגור היטב ולאפות עד להשחמה........לחם טעיםםםםם. ניתן להכין פיתות מהירות במחבת "מולטי שף" או בסיר גריל. לא הבנתי את השאלה לגבי ניפוי הקמח בחו"ל.