2 שאלות

מני בר

New member
2 שאלות

צמח שן הארי-מה ידוע לכם עליו? שמן הידרופילי הוא טבעי?:

2 תשובות

שמן הידרופילי אינו טבעי. צמח שן הארי (;Taraxacum officinalis) מצויין למספר מטרות.ניתן להשתמש בשורשים או בעלים. השורש - מגביר הפרשת מרה, אנטי ראומטי, משלשל עדין, משתן.עובד דרך הכבד. העלים - לטיפול דלקות מפרקים ממקור מטבולי או ראומטי, משלשל עדין ומשתן. עובד דרך הכיליה. יום נעים, הילה

מני בר

New member
תודה../images/Emo140.gifו2 שאלות נוספות על שמנים

קניתי היום שמן ויטמין e נוזלי של סולגאר. האם הוא איכותי??? ניתן גם לטפף לפה ולבלוע וגם למרוח על הפנים,כלומר הוא לשימוש פנימי וחיצוני. אשמח לקבל המלצות של שמני ויטמיןEנבט חיטה אחרים... שמן חוחובה הוא גם ויטמיןE ברובו? נתקלתי בשמן שכתוב עליו שהינו אורגני של ד"ר ראב.מוכר? מומלץ? תודה

saritsh

New member
כמעט 4 שאלות הנה התשובות

כבר קנית, קצת מאוחר לשאול אם הוא איכותי, לא? :) האיכות של המוצרים של סולגאר בד"כ טובה, לי אישית אין נסיון עם הויטמין E שלהם. האם את זקוקה ליטמיןE לשימוש חיצוני או פנימי? לאיזו מטרה? לא הבנתי אילו המלצות את רוצה חלקבל לגבי שמנים ויטמין E ונבט חיטה אחרים? שמנים אחרים שמכילין ויטמיוןE? להלן כמה מקורות שמן תירס, שמן חמניות, אגוזים, שמן סויה ועוד. פרוט גדול יותר לכל הקשרו לויטמין E - בקישור. שמן חוחובה אינו שמן אלא שעות צמחים נוזלית במרקם שומני שמופקת מפולי החוחובה. אולי הם מכילים ויטמין E אך לא בכמות שעושה אותו מקור טוב לויטמין E. לא מכירה מוצרי ד"ר ראאב

saritsh

New member
אני רואה שהקישור לא נקלט אנסה שוב

נסי - www.gamnon.net ושם לחצי על ויטמינים ומשם לויטמין E. כמו כן גם לא נקלט ה
בכותרת הנושא במייל הקודם...אני לא סופרת לך את השאלות....

מני בר

New member
אחלה אתר.תודה../images/Emo13.gifועוד שאלות../images/Emo163.gif

קניתי אבל ניתן עדיין להחליף ..את ויטמין הE הנוזלי. הכוונה לשימוש של מריחה על הפנים או/גם לבליעה במקום קפסולה. הבנתי מקריאה באתר, שעודף ויטמין זה יכול לגרום לשבץ...אכן?

למעלה