2 שאלות

miziel

New member
2 שאלות

אהלן, 1. אם אני עושה קורס פעם שנייה במטרה לשפר ציון, האם אני צריך לשלם עליו שוב, מחיר מלא? 2.מישהו עשה קורס בספרדית באוניברסיטה?, אמנם אין לי קורסי בחירה פנויים אבל אשמח לשמוע פרטים (היקף שעות, אווירת למידה, מחיר, מאמץ נדרש). דרך אגב אני כבר יודע ספרדית ברמה בינונית, ככה שאם יש קורסים ברמות שונות.. THANX

תשובה אחת

אם אתה נרשם לקורס אתה צריך לשלם עליו מחיר מלא, ולא משנה אם לקחת את הקורס הזה קודם או לא.

bwp

Member
בקשר לספרדית

כל הזמן משנים מרצים,אז תנסה לברר שוב עם מישהו שלמד. אני למדתי עם אחרת מהנוכחית והיא הייתה גרועה ואחרי זה היה מישהו טוב. אם אתה יודע ברמה בינונית,באמת שאין לך מה לקחת למתחילים כי זה ממש הבסיס של הבסיס. פעלים, מספרים וכאלו דברים. צריך לזכור שקורס שפה באוניברסיטה הוא ממש קצר ועל קצה המזלג, כי זה כולה 3 שעות שבועיות(4 אקדמיות) במשך 10-12 שבועות,שזה כלום.

אני לומד כרגע ספרדית

כמו שאמרו כבר לפניי, המורים מתחלפים כל הזמן ואיתם גם הרמה והאוירה. כרגע יש מורה מספרד שהיא ממש סבבה ויש אוירה טובה בשיעורים, אבל אני לא יודע אם היא תהיה גם שנה הבאה. חברים שלי שלמדו שנה שעברה עם מורה אחר אמרו שהיה פחות אוירה חברותית בין התלמידים אצלם, אבל מנגד הרמה היתה הרבה יותר קלה. מבחינת מאמץ נדרש, בכל שיעור (פעמיים בשבוע) מקבלים שיעורי בית, ויש מבחן אמצע ומבחן מסכם. לגבי הרמה, יש רמת מתחילים ורמת מתקדמים. הכי מומלץ זה להכנס בשבוע הראשון של הסימסטר (כשזה עוד שבוע שינויים) גם לכיתת המתחילים וגם ולמתקדמים, להתרשם מהרמה ולהרשם בהתאם. יש בכיתה אצלנו אנשים שהסתדרו עם הספרדית שלהם די טוב בדרום אמריקה (שם גם למדו תוך כדי הטיול) אבל לא הסתדרו במתקדמים....

למעלה