2 שאלות.....

ליאורנר

New member
2 שאלות.....

1. יש איזה שהוא סיכוי בעולם שגאנז יתאחדו? או שהמחלוקות בינהם יותר גרועות משל גילמור וווטרס? 2. איזה הופעה שלהם הכי אהבתם ממה שראיתם?(לא חסרים תיעודים של הופעות שלהם)

CyberP

New member
ציטוט ישיר של אקסל

"סלאש הוא סרטן, ועדיף בלעדיו וכל מה שקשור אליו" לפני פחות מחודש. לשאלתך - לא.

ליאורנר

New member
נראה שהוא קצת הגזים....

מה קרה בינהם אפשר לדעת? או שאף אחד לא יודע? אולי יותר טוב שלא יתאחדו כי במצב של אקסל היום זה ישאיר טעם רע כזה, זה לא יהיה כמו שהיה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifקצת מזסובך...

אחרי הטור של האילוז'נס, טור שלקח כמעט שנתיים, הלהקה הייתה במצב מאוד רע. הרבה זמן בדרכים, כל הזמן ביחד ואקסל אחד לא עושים טוב. אחרי שהלהקה חזרה כל אחד רצה להמשיך את המוזיקה לכיוון אחר - אקסל למשהו קצת יותר ממוסחר, סלאש והחבר'ה להמשיך באותו קו פחות או יותר. כפשרה הם הוציאו את האלבום קאברים שלהם The Spaghetti Incident? שלא בדיוק הצליח, עובדה שלא כל כך תרמה לאווירה. סלאש גם היה מסומם יותר מדי. בקיצור, הכל התפוצץ והלהקה התפרקה. בקשר לאיחוד, הלוואי. אני לא חושבת שזה בלתי אפשרי. יש סכסוך בין אקסל לסלאש ואני בטוחה שהם יוכלו לפתור את זה. דווקא הופעת איחוד יכולה להיות משו ענק, לפי דעתי. ואם גם יוציאו ביחד אלבום, לדעתי זה יחזיר את גאנז הישנים.. או לפחות ישמע כמוהם.

CyberP

New member
זה הרבה יותר מסובך מזה

לא רוצה להכנס לכל הדיטיילס הקטנים, מה גם שהיום אחרי עדויות שונות של אנשים שונים (כולל אקסל וסלאש) יש גרסאות שסותרות אחת את השניה וסלט שלם. האיחוד לא יקרה. לעולם.

hofri10

New member
גם לד זפלין היו מסוכסכים.

אל תפתח פה לשטן. בעוד כמה שנים שלאקסל ולסלאש ייגמר הכסף והם לא יוכלו לממן את הבית אבות הם יתאחדו. גם אם זה יהיה בגיל 70 זזה יהיה נדיר.

CyberP

New member
לא יקרה

סלאש לא רוצה לעבוד עם אקסל, ויותר מזה, אקסל שונא את סלאש ברמה לא הגיונית בכלל... יש להם מספיק כסף, סלאש עדיין עובד ועדיין עושה מוזיקה, והשם שלו מודבק על כמות פרוייקטים מדהימה, הוא יקבל תמלוגים במיליונים עד סוף ימי חייו. אני מאמין שאחרי כל המילים האלו של אקסל, גם הוא לא יסתכל לכיוון. לד זפ היו מסוכסכים, ונשארו מסוכסכים. ובגלל זה רוברט פלאנט לא מתאחד איתם.

GriMinD

New member
לא בהכרח קובע...

גם חברי Faith No More לכלכו אחד על השני בזמנו כשהם התפרקו, והנה הם עכשיו שוב, התאחדו. למרות שתכל'ס? הגיטריסט הנוכחי של גאנז (רון Bumblefoot ט'ל) לדעתי לא רואה ממטר את סלאש. אבל מה שכן - הסטייל של גאנז לא הולם את רון הכי טוב כמו שסלאש התחבר ללהקה הזו - ככפפה ליד. אני מעדיף את רון באלבומי הסולו שלו. אז מה אני מנסה להגיד פה, בתכל'ס? תראו עם איזה נגנים אקסל עובד ועבד לכל אורך תקופת ההקלטות של "דמוקרטיה סינית", אז הוא מרשה לעצמו להרים את האף. לך תדע מתי יפול לאקסל האסימון שאיחוד של ההרכב המקורי של גאנז ישתלם לו הרבה יותר.. קרוב לוודאי שזה יהיה מתי שתופעת ההתרגשות מהדמוקרטיה הסינית תדעך קצת. :}

GriMinD

New member
צ'מע, אחי..

זה הכל עניין ציבורי. זה עושה להם אחלה של יח"צנות כל עניין ה"שנאה ההדדית" הזו. אם ישתלם להם להתאחד - הם יעשו את זה. גם הראמונז במשך שנותיהם האחרונות שנאו אחד את השני בדם אבל המשיכו להתקיים למען הקהל.

ליאורנר

New member
יש סיבה לכך?

סטיבן טיילור? ג'ו פרי? לני קרביץ? ביצועים טובים בהופעה? אני אישית הכי אהבתי את ההופעה בritz(ניו יורק) ב 88 שצילמו לאם טי וי, אני אוהב את ההופעה כי אתה רואה אותם כזה בתחילת ההצלחה שלהם(נראה לי) והם ירשו לעצמם לעשות מה שהם רוצים, ואקסל לא היה בדיסטנס עם הקהל

Slash105

New member
אתה מוזמן לראות לבד אחי

אומנם ritz 88 גם אחת ההופעות והיא לא בידיוק בתחילת דרכם. שכחת לציין את ג'ף בק שלבסוף לא הופיע בגלל טעות של מאט סורום שגרם לו לצילצולים באוזן, למרות שג'ף עשה איתם כמה שירים ויש סרטים מתועדים ביוטיוב. אני אוהב את ההופעה (paris 92) מאותה סיבה שכולכם אוהבים את ritz אבל בפאריס הם בTop מבחינת הלהקה ההופעה בסביבות ה100אלף איש + אורחים וביצועים מדהימם והשירים מהאילוז'נס ולא רק אפטייט..:)

CyberP

New member
יופי של הופעה

שלדעתי היא זאת שהייתה צריכה לאת כדיוידי רשמי ולא טוקיו, שבה הקהל היפני, כהרגלו, מת.

למעלה