2 שאלות

Supermans girl

New member
2 שאלות

אני חדשה בפורום והייתי רוצה לדעת... בני כמה כולם פה? ואיך קוראים לסגנון הציור בקומיקסי ה-MTV, כדוגמת דריה? מה מאפיין אותם? SUPERMAN´S GIRL

tomel

New member
בן 24 ןקנית אותי בשם שלך

לסגנון הציור של MTV אני לא יודע איך קוראים, אבל מה זה משנה כשיש את סופרמן.

apathic

New member
אני בן 18, די חדש פה..

ולסגנון הזה קוראים בדר"כ "סגנון זול שאנימטורים יפאניים עושים בשביל קצת כסף כי דבר כזה לא יכול לקרות באמריקה הקפטילסטית". אבל אני בטוח שיש שם יותר רישמי... :)

*GormE*

New member
כפרה עליך, הצחקת אותי

לי נראה שקוראים לזה ע"פ הערוץ בו הסדרות משודרות- MTV גם קראתי פעם שיש חברה שלמה תחת MTV שעוסקת באנימציה (הסמל של MTV עם כפות רגליים זה הלוגו שלה)

green lantern

New member
בן 14 ב19 לאוגוסט (הסינימטק)

אני הכי קטן כאןץץ וכל זאת המנהל... אני לא חושב שלאף סוג של ציור אנימציה יש שם רישמי במיוחד...

The Crusader

New member
תחזור בך מהר!

יש להם ציורים מכוערים לפעמים אני מודה אבל יש להם ציורים מדהימים לפעמים שהייתי מת שיהיה בסדת אנימציה בארץ... לדוגמה לכל מי שזוכר לפני הרבה מאוד שנים את הסדרה של mtv בשם מקס על יצור סגול (שלא הבנתי בכלל מה הלך שם אבל צפיתי רק בגלל הציורים!) והיה את הסדרה עם הטפיל הזה בראש של הבן אדם שבגללו היה לו ראש עצום ויש עוד המון (כמו ספיידרמן שאמור לצאת מתי שהוא בקרוב)

illustrator

New member
Maxx

קומיקס של Sam Kieth מראשית ימי אימאג´. למי שמחפש משהו שונה...

ויאגרה

New member
ההיכרות היחידה שלי עם היוצר...

דפדוף במיני סידרה שיצר בשביל מארוול, בכיכובם של וולוורין וההולק...זה ניראה ממש טוב, אבל לא היה לי כוח להתעמק בזה יותר.

chatenoire

New member
בת 18

חייבת להודות שאני לא ממש קוראת קומיקס נלהבת, אני יותר בתחום של האמנות.

Supermans girl

New member
אז אני אענה לשאלה של עצמי...

ואגיד שאני בת 16 וקצת... ואני מציירת קומיקס, ובזמן האחרון העמקתי והתחלתי גם לקרוא.

למעלה