לא הבנתן אותי
לא שאלתי אם מתנדבים יכולים לעבור קורסים, שאלתי על תפקידים שלא מצריכים קורס.. למה דווקא חיל הים.. קודם כל יש בסיס קרוב לבית שלי (חיפה), אז אם כבר ואני הולך על בסיס פתוח (אני עדיין לא בטוח בכלל) למה לא לחסוך קצת נסיעות? אני אוהב את החיל הזה, בלי שום סיבה מוגדרת, ו.. מדים לבנים?

אני מדבר על תפקידים לבנים, ובלי שום קשר, יש איזשהו תפקיד שאת יכולה לחשוב עליו שלא מצריך קורס אבל הוא גם לא משרדי, ותפקיד מעניין (למרות שמעניין זה עניין אינדווידואלי)? ואני לא מדבר על עובד רס"ר וכאלה.. נראה לי שהבנת, אני מקווה שלא שאלתי משהו כללי מידי. עכשיו בלי שום קשר לזה, יש לי שאלה בנושא אחר, אני אסביר את המצב שלי קודם כל.. לפני יומיים שלושה התקשרו אליי מתא מתנדבים אחרי הרבה זמן שחיכיתי, מסתבר שכבר קיבלתי את אישור ההתנדבות (למרות שהייתי בטוח שאני אצטרך לנסוע לתל השומר לוועידה הרפואית), הוא דיבר איתי על שיבוץ התפקיד ושאלתי אותו בעיקר על קרבי כי זה מה שרציתי לעשות עד לפני שלושה ימים, כבר התחלתי להתארגן על מכתב חריג (בשביל זה שאלתי על הפקס) אבל בסופו של דבר ההורים של מאוד נגד ואני לא רוצה לשים פס עליהם וללכת לשם נגד הרצון שלהם אז אני ככל הנראה יורד מזה. עכשיו יש בפני 2 אופציות, או ללכת על תפקיד שלא מצריך קורס עם בסיס פתוח, להעביר שנתיים בצבא, להמשיך לעבוד ולהתקדם בחיים תוך כדי או למצוא תפקיד שאני באמת ארגיש שאני ממצה את עצמי בו ולעשות את ה3 שנים עם קורס. בגדול אני מעדיף את האופציה השנייה, אבל אני כרגע במצב של אין לי תפקיד ספציפי שאני רוצה. אחד הכיוון שלי הוא תפקיד עם כמה שיותר הכשרות נשק ודברים בכיון, מדריך לוט"ר, קרב מגע, לוחמה זעירה.. מדריך לוט"ר הבנתי שצריך לעשות גיבוש עוקץ/לוט"ר דרך חטיבת כפיר בשביל זה לכן זאת לא אופציה, על מדריך לוחמה זעירה לא מצאתי שום מידע באינטרנט ומדריך קרב מגע הבנתי שקשה להתקבל לשם וזה גם לא בדיוק מה שאני רוצה. יש רעיונות על תפקידים דומים ובסגנון הזה? זה נורא יכול לעזור לי אה ובלי קשר להכל בקשר לקד"צ אני די בטוח שלא כל קד"צ מחייב קבע, נהג למשל. תודה וסליחה על החפירה, די מיציתי שלושה ימים של כאב ראש לתוך ההודעה...