2 שאלות
1- היות ורווק אני לפעמים אני פותח איזה שימורי אפונה או תירס וכל מני כאלה
משתמש במעט ושם במקרר, אבל במקרר זה מחזיק רק כמה ימים. האם יש דרך לשמר
לתקופה ארוכה יותר? (אני פותח לא מעט קופסאות)
2- האם יש דרך להסיר כתמים קשים בריצפה, כאלו שלא יורדים בספונזה רגילה?
(קפה שנשפך ולא נוקה ועוד כל מני כאלה)
1- היות ורווק אני לפעמים אני פותח איזה שימורי אפונה או תירס וכל מני כאלה
משתמש במעט ושם במקרר, אבל במקרר זה מחזיק רק כמה ימים. האם יש דרך לשמר
לתקופה ארוכה יותר? (אני פותח לא מעט קופסאות)
2- האם יש דרך להסיר כתמים קשים בריצפה, כאלו שלא יורדים בספונזה רגילה?
(קפה שנשפך ולא נוקה ועוד כל מני כאלה)