2 שאלות

אפרiח

New member
2 שאלות

1- היות ורווק אני לפעמים אני פותח איזה שימורי אפונה או תירס וכל מני כאלה

משתמש במעט ושם במקרר, אבל במקרר זה מחזיק רק כמה ימים. האם יש דרך לשמר

לתקופה ארוכה יותר? (אני פותח לא מעט קופסאות)

2- האם יש דרך להסיר כתמים קשים בריצפה, כאלו שלא יורדים בספונזה רגילה?

(קפה שנשפך ולא נוקה ועוד כל מני כאלה)
 

psa

New member
היי אפרוח

האם אתה שומר את המזון בקופסאות עם מכסה או בקופ' השימורים עצמה.
אם בקופ' רצוי לשמור בקופ' סגורות. בכל מקרה , זה לא יחזיק יותר מ3-4 ימים .
 

צפנתי

New member
שלום


עוד מילה בקשר למשומרים-נסה לקנות קפואים (יש מותגים זולים, לא חייבים סנפרוסט) ואז משתמשים בחלק, ואת השאר מחזירים לפריזר. יש לזה את החסרונות שלו-חלק מהמוצרים מתייבשים ע"י הפרשת קרח ואדים גם במצב צבירה קפוא
לא יודעת איך.

כתמים: מה הריצוף שלך? טרצו? קרמיקה? או משהו אחר?
 

צפנתי

New member
אוקי, זה טרצו.הבית שלך או שכור?

הטרצו בנוייה חומר גירי ונקבובי. סופח חומרים לתוכו. נולד מלוטש ומבריק, עם השנים עובר שחיקה חומצית ומכנית, ומאבד את הברק.

אם הוא כבר לא מבריק ממילא, ניתן ע"י סקוטשברייט לשפשף את הכתם, גם חלק מהריצפה יורד, וכן ע"י חומצה חלשה שממיסה קצת את הריצפה יחד עם הכתם (מיץ לימון או חומץ).

עד כמה שידוע לי יש שתי פעולות שעושים לחידוש טרצו-סילר (איטום) וליטוש, אם הוא מאד שחוק.
 
למעלה