אז ככה..
לבחינה בבוקר הזה עלינו אני ועוד אחד, הוא התחיל ראשון.
הכל היה טוב ויפה, ובאחד הפניות כשהתבקש אותו בחור לפנות שמאלה היה צורך להתקדם הלאה בצומת כדי לצפות בכלי רכב הבאים מימין כשהטסטר בלם אותו בפתאומיות והעיר לו על כך.
אח"כ, כשהחלפתי אותו והתחלתי את הבחינה שלי אין י ה לשקר שהייתי שרוי בסטרס וההתנהגות של הטסטר לא תרם לכך ובלם אותי לפני כיכר כי היו רכבים שהמשיכו לכיוון אחר.
אחרי זה הגענו לצומת שיש צורך לתת זכות קדימה לחוצים וזה כמובן אין עם זה שום בעיה, מה שכן יש את הרכבים הבאים ממול ואני שהייתי אמור לפנות שמאלה ידעתי ואף המורה נהיגה הסביר לי שצריך לקחת הזדמנות כדי לצאת, בעיקר כי אם לא אפשר להמתין שם לפחות חצי שעה עד שהרכבים ממול יסיימו לצאת...
שוב הטסטר בלם אותי והעיר לי שיש זכות קדימה לבאים ממול והצדק איתו, זה הרי נכון וגם לא התווכחתי איתו על זה, אחרי 2 דקות הוא רואה ואני אומר לו אם ככה נוכל לחכות פה חצי שעה, ואז "פתאום" החליט לשנות את "דבריו" שצריך לנצל "חצי הזדמנות" כשזה מתאפשר ונתן לי את "אישורו" לצאת באחד ההזדמנויות.
לא ממש אפשרי לתאר בכתב, אם כי שאפילו בע"פ זה קשה לתאר כי צריך לראות את הסיטואציה - אבל מבחינתי זה לא ייאמן שטסטר כזה עושה מה שנראה לו בולם ואח"כ מנסה להתחכם ולהוציא אותי דביל בצומת שידעתי שצריך לצאת מתי שהוא ואין אפרות להמתין עד שכל כלי הרכב יעברו... זה פשוט מרגיז אותי כי אני טורח ועובד קשה על הוצאות ללימוד וטסטר - ולו כאילו מה איכפת?