2 שאלות

tanyusha8

New member
2 שאלות

שלום רב,
יש לי שתי שאלות שלא קשורות אחת לשניה.
1. אני כרגע בחופשת לידה והייתי רוצה לדעת האם כדאי לי לנצל את הזמן הפנוי שיש לי ולחפש עבודה חדשה או שהמקום הנכחי טוב בשבילי.
אני עובדת בתחום ראיית חשבון ובמקום הנכחי כבר 4 שנים ומלבד זאת שבאמת למדתי בו המון אני גם מרגישה שכנראה מיציתי את עצמי וצריך להתקדם הלאה, אני מרגישה קצת תקועה, שמצד אחד אני לא מתפתחת יותר מבחינה מקצועית ומצד שני העבודה הזאת מאוד שוחקת אותי.
אשמח אם תכוונו אותי לפריסה המתאימה ואיזו שאלה לשאול.

2. עד לפני 6 שנים הייתה לי חברה מאוד טובה שאהבתי אותה מאוד. אין לי הרבה חברות, אני באופן כללי קשה לי לסמוך על אנשים ולהתחבר אליהם ולכן אני בוחרת ממש בקפידה את החברים שלי. לפני 6 שנים החברה הזאת ניתקה איתי קשר באופן פתאומי בלי שהייתי מוכנה לזה ומאז לא שמעתי ממנה. לקחתי את זה מאוד קשה ועד היום אני כועסת עליה על כך שעשתה את זה בדרך מאוד לא יפה - ניתקה איתי קשר בלי לדבר איתי בכלל ובלי להסביר, פשוט החליטה יום אחד להתעלם ממני. מצד שני אני מאוד מתגעגעת לחברות הזאת שהייתה לנו, היא הייתה בשבילי כמו אחות ואז הרגשתי שסוף סוף מצאתי לי חברה אמיתית, אני יודעת שגם היא אהבה אותי מאוד ודאגה לי כל הזמן ועזרה לי המון. מאז שהיא ניתקה איתי קשר לא מצאתי עוד חברה כמוה והרבה פעמים אני חושבת עליה וזה כואב עד דמעות כשאני חושבת על זה, היא עזבה אותי בתקופה שהייתי זקוקה לה מאוד.
והנה עברו כבר 6 שנים והייתי בטוחה שהיא כבר שכחה אותי ופתאום אתמול שמעתי מהחברה המשותפת שלנו שהיא התעניינה לשלומי ואמרה לה שקורים לה כל מיני דברים בחיים שהייתה רוצה לספר לי כי רק אני ידעתי אז עליהם אבל לא נעים לה להתקשר אלי. אחרי ששמעתי את זה ממש שמחתי כי פתאום הבנתי שהיא גם חושבת עלי ומתגעגעת לחברות שלנו. הייתי רוצה לדעת מה היא מרגישה והאם יש סיכוי שאנחנו ניפגש עוד או להניח למחשבות האלה כי אין לזה שום סיכוי.

תודה מראש!

לגבי העבודה

פריסת הווה עצה תוצאה-מה עלי לעשות לגבי ההתלבטות לשינוי מקום עבודה?
&nbsp
לגבי החברה-אי אפשר לשאול על רגשותיה או על סיכוי לפגישה מכיון שאנחנו לא עוסקות בניבוי ולא במה שמרגיש אדם אחר שאינו השואל.

tanyusha8

New member
תוצאות הפריסה

הנה תוצאות הפריסה שביצעתי:

השאלה שנשאלה:
מה עלי לעשות לגבי ההתלבטות לשינוי מקום עבודה?

תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - קוסם
עיצה - אס המטות
תוצאה - השמש

אשמח לקבל פירוש.
תודה רבה!!!

עיתוי מתאים ביותר

ליזום, לעשות, לחפש עבודה חדשה.
בנקודת הזמן הנוכחית את במקום שיש לך הרבה מה להציע והנסיון המקצועי שלך רב בשילוב אינטרקציה בינאישית מוצלחת.
בהצלחה.

tanyusha8

New member
בדיקה נוספת

אורליט תודה רבה על תשובתך המהירה!
הייתי רוצה לבדוק גם האם כדאי לי לפתוח עסק עצמאי ואם כן אז האם בנוסף לעבודה כשכירה או במקום.
איזו פריסה עלי לפתוח?

תודה :)

tanyusha8

New member
ועוד שאלה

בנוסף לשאלה הקודמת הייתי רוצה גם לבדוק לגבי מי שקיבלו אותו במקומי לתקופת חופשת הלידה שלי ובהמשך הוא אמור להויות מעלי, האם זה טוב לי שהוא יהיה הממונה עלי או שזה יפריע לי מבחינה מקצועית?

אשמח לקבל הכוונה לפריסה המתאימה עבור שתי השאלות הנ"ל.

תודה רבה!!!

לא ניתן לשאול שאלות על אדם אחר ובנוסף לשאלתך היבט נבואי

זו אינה דרכנו בפורום

tanyusha8

New member
לא התחלתי עדיין

לא עשיתי כלום מעבר ללחשוב על זה...
אני מפחדת לעשות צעד כלשהו מכיוון שאינני יודעת אם זה מה שטוב בשבילי והאם אוכל לשלב את זה עם עבודתי כשכירה.

tanyusha8

New member
בהמשך לשאלתי הקודמת

הייתי רוצה לשנות קצת את השאלה בנוגע לעבודה הנוכחית.
אני מצטערת שאני מתעקשות, פשוט משום מה יש לי הרגשה מאוד חזקה שאולי כן כדאי לי לחזור ולא לחפש עכשיו משהו חדש, הרי זה המקום שאני כבר מכירה ולא צריכה להוכיח את עצמי מחדש ואפשר להגיד שהמקום שלי די בטוח.
איזו שאלה אוכל לשאול בשביל לבדוק את זה ואיזו פריסה עלי לעשות?

אני מאמינה שהלב יודע הכי טוב

ושאם יש ספק אז אין ספק.
חיזרי מחופשת לידה למקום העבודה וחושי בנשמתך אם מקומך שם.

למעלה