אז הנה התשובות...
בדמיון רגיל המחשבות באות הולכות ולא תמיד יש לך שליטה על מה שאתה חושב או רואה בדמיון. בדמיון מודרך לעומת זאת, אתה מדריך את עצמך או אחרים מדריכים אותך להגיע למקומות ספציפיים אצלך דרך התחברות אל הדמיון במטרה לסייע לך להשיג מטרה כלשהי (בין אם לפתור בעיה, להשיג רגיעה או כל דבר אחר שאתה יכול לחשוב עליו). לגבי איך עושים את זה נכון... קצת קשה לי לענות איך
אתה יכול לעשות את זה נכון. בעיקרון אם אתה מדריך את עצמך, כדאי מאוד להתייחס לכל החושים. לבדוק מה אתה רואה במצב שאליו אתה מביא את עצמך, אילו קולות אתה שומע שם, איך אתה מרגיש במקום הזה ומה אתה מרגיש, וגם לבדוק אם יש איזשהו טעם או ריח שמתקשרים למקום. אם מישהו אחר מדריך אותך, רצוי שזה יהיה מישהו מנוסה שמכיר את התחום (ואם תרצה, תוכל לפנות אלי במסר אישי בעניין כדי שאקשר אותך עם מישהו כזה). עבודה בדמיון מודרך, כאשר משלבים אותה עם NLP, יכולה לעזור המון מכיוון שאתה מגיע בדמיון לגעת באותן נקודות בעייתיות ולראות אותן באופן שונה. טיפול אחד יכול כבר לעשות את ההבדל ולשנות את התפיסה לגבי אותו נושא שאתה מעוניין לבדוק... בקשר לחלום צלול, אני אפנה אותך להודעה שכתבתי כאן ל-ThunderBird שמתייחסת לדומה והשונה בין חלומות צלולים לדמיון מודרך... לי אישית נראה שבהחלט אפשר להשתמש בדמיון מודרך כדי להגיע לחלום צלול, אבל רק מי שהתנסה יוכל להעיד על כך. אם תרצה תוכל לפנות לקטגוריית המאמרים כאן בפורום ולהשתמש באחד הטקסטים להרפיות כדי לחוות דמיון מודרך בעצמך... בהצלחה, וספר איך היה
הגר