2 שאלות

2 שאלות

1.מה זה MWF? ראיתי שדוינק וטטאנקה מתאבקים שם 2.והאם גובנטוד גאארה היה חבר בפילטאי הנימלס או שהאינדיאני שהיה שהיה בפילטאי היה מישהו אחר?

RVM420

New member
לגבי 2

אני כמעט בטוח שחונטוד לא היה בחיות המסריחות מי שכן היה: קונאן ריי ריי בילי קידמן והיתה תבחורה הזאת טיגריס אם זכרוני לא מתעני.. טל נשמח לסבב תמונות לזכר הימים :)

Madnex

New member
חובנטוד היה בפילת'י אנימלס

בהרכב האחרון שלהם, כאשר דיסקו אינפרנו ניהל, וגם אחרי שהם חיפפו אותו חובי היה.

t-man

New member
2 תשובות ../images/Emo13.gif

1.MWF הוא עוד אירגון היאבקות עצמאי יש מאות כאלו בארה"ב-לרוב מתאבקים שלא חתומים ב-WWE מתאבקים במספר של אירגונים. 2.חבנטוד גררה אכן היה ב-Filthy Animals והוא ליטני ולא אינדיאני

t-man

New member
טייגרס

אבל גם טורי ווילסון היתה מעורבת בסטייבל

Madnex

New member
אם אני לא טועה

טייגרס הייתה הבחורה של חובי. דיסקו ניהל במשך כמה זמן, והוא עשה כמה מהלכים לא נכונים, הם העיפו אותו מהסטייבל וזהו, היה גם קטע שהסטייבל היה בפיוד עם בילי קידמן.

t-man

New member
דווקא היה היתה יותר בחורה של

מאסטיריו. בכנות אהבתי את הרכב הסטייבל המקורי-קונאן,בילי קידמן ריי מאסטיריו,אדי גררו וטורין ווילסון.

Madnex

New member
כנראה לא זכרתי טוב

אבל המקורי היה מעולה, הוא היה ענק, עם אדי גוררו. מעניין, אני דווקא זוכר שבסוף היא הייתה עם חובי, כנראה אני לא זוכר טוב.

in your house

New member
קונאן וריי התחילו את הסייבל

אני זוכר שעוד לפני שכולם הצטרפו קונאן וריי היו ביחד נגד הקאוובויז או משהו כזה,למישהו יש תמונות? אני זוכר שהיה קרב סרויור סירייס ביניהם,אחד הקרבות האהובים עלי אם לא הכי אהוב

t-man

New member
זה התמונה היחידה שלי

ששניהם מתאבקים-הנה תמונה של רודמן נכנס

RVM420

New member
הנינג

היה בפיוד עם הפילטי אנימלס כאשר "נושא הפיוד" אם אפשר לקרוא לזה ככה היה על מוזיקה. כאשר הנינג ובובי ווינדום (היה עוד אחד) שרו מוזיקת "קאנטרי" והפילטי אנמילס עשו מה שנקרא "ראפ" סתם פיוד מטופש שלא הוביל אף אחד לשום מקום

היה גם

קרב מעניין באותו זמן דידיפי כריס קניון ובם בם ביגולו היו נגד כריס בנואה דין מלינקו ופריי סתורם ההילים היו בם בם דידיפי וכריס והפייסם היו בנואה מלינקו וסתורם היילים ניצחו אבל זה היה קרב ארוך ומעניין

למעלה