2 שאלות

Shachaf D

New member
2 שאלות

1. למי יש פה את out in la ? איך הוא ? כמה עולה ? ואיפה הוא השיג ? 2. למה לא הכניסו את "סול טו סקויז" לתוך בלוד שוגר סקס מג'יק ??

BloodSugarCrazy

New member
2 תשובות

1. לי יש, מצאתי אותו באוניברסיטת ת"א ב"תמנון", סבתא שלי קנתה לי אותו (היא סטודנטית שם), וזה היה די מזמן, לא זוכרת כמה זה עלה.. בסביבות החמישים-שישי0, אני מניחה. 2. תמיד יש שירים שלא נכנסים לאלבום. הלהקה מתייעצת עם המפיק, ויחד מחליטים מה יכנס, מה ישאר כבי-סיידס לסינגלים ומה יעוף לפח. במקרה של בלאד שוגר הם החליטו לא להכניס את סול טו סקוויז לאלבום, מה שהתברר כהחלטה לא ממש נכונה כי השיר צבר פופולריות עצומה כשהוא יצא. מה שכמובן לא פגם באיכות של בלאד שוגר.
(שני שוגר בבקשה)

Shachaf D

New member
אם זה היה מתפרסם..

אז ללא ספק בלוד היה הדיסק הכי טוב של שנות ה 90

idanem

New member
רק אל תגזים...!

יש דיסקים שעוברים את בלוד בהרבה בשנות ה-90... לא שבלוד לא דיסק טוב, אבל יש יותר טובים שיצאו בשנות ה-90...

idanem

New member
אני לא מדבר על דעתי האישית...

אני מדבר על מצליים מבחינת מסחור, השפעה, ביקורות, סנצסיות וכו'... לדוגמא- nirvana- nevermind, radiohead- computer o.k, ויש עוד כמה...

itayagmon

New member
Out in LA

אוסף מצוין, אני קניתי אותו בטאוור רקורדס, וזה היה לפני המון שנים אז אני לא זוכרת כמה הוא עלה. אני ממש ממליצה עליו (טוב, תאמת על כל דיסק של הפפרז מלבד ביי דה ווי) כשקניתי אותו אני זוכרת שחרשתי אותו בלי סוף... מה שמזכיר לי שמזמן לא שמעתי אותו...

DAN1EL

New member
את בת 13?

ממתי את שומעת הפפרז? ומתי זה "המון שנים"?

DAN1EL

New member
חחח מה הקשר רע?

רק הפתיע אותי שבגיל 13 היא אומרת שלפני המון שנים היא קנתה את Out In LA

Eloola

New member
חחחחחחחחחח...

זה היה בצחוק, כאילו 'מה רע בבני 13'?? כי אני מכירה הרבה אנשים שחושבים שאם אתה בן 13 אתה לא מבין כלום במוסיקה הישנה של הצ'יליז. וזה ממש מקומם כי זה לא נכון... אני קניתי את רוב הדיסקים של הרד הוט שיש לי לפני הבת מצווה שלי, ואני שומעת אותם מגיל 9, [כן, איך שלהיטי קליפורניקיישן עוד היו בתוכנית ה'חדשים' של אמ טי וי הייתי קופצת בבית..] , כך שאני יכולה להבין למה היא אמרה שלפני הרבה שנים היא קנתה את אאוט אין אל איי.

BloodSugarCrazy

New member
OUT IN LA

דיסק נחמד, יש בו כמה פנינים, אבל הטרקים הראשונים של כל הרמיקסים והדמואים לא ממש עושים לי את זה. אני מתה על החידוש ל-CASTLES MADE OF SAND והקלאסיקה STRANDED.

backstreet girl

New member
-CASTLES MADE OF SAND

עכשיו שמעתי את הגירסה המקורית. ואת החידוש שמעתי במודר'ס מילק. אני חייבת לומר שהשיר הזה ע-נ-ק!!!!!!

למעלה