2 שאלות....

shawn 1

New member
2 שאלות....

1-כמה פרקים יש בעונה 1? וכמה בעונה 2? (עונה 3 עוד לא התחילה , נכון?) 2-(בלי להגיד הרבה ספוילרים, רק ב"כן" או "לא") האם בעונה הראשונה יש את הבחורה שמנשקת את הבחור הפוך בתחפושת ספיידרמן? תווודדדההה מרראאשש!!!

shawn 1

New member
תודה...

אני מזה מפחד ש10 לא יישדר את העונות השניות של OC ומגרש ביתי.... אשכרה! אני אתעצבן ממש אם לא יישדרו!

זה באמת מעצבן

כי הסדרות האלה (ובמיוחד האוסי לדעתי) ממכרות בטירוף !!!

shawn 1

New member
יש לי עוד שאלה:

בדיוידי של OC שיש בישראל, יש תוספות מיוחדות? ואם כן, אז מה הם?

אני לא בטוחה כי אין לי את ה-DVD

אבל ממה שהבנתי יש שם כל מיני דברים כמו ראינות עם השחקנים מאחורי הקלעים פספוסים וכאלה...

shawn 1

New member
אההה... יש פה למישו את OC בדיוידי??

בגרסה העברית?? איזה תוספות מיוחדות יש שם??

TheCharm

New member
אממ

אני לא בטוח אבל נראה לי שיש רק סצינות שנחתכו. וגם זה בספק. הישראליים לא ידועים בתור נותני תוספות מצוינים...

shawn 1

New member
נכון! לדוגמא, רק ואך בעונה 10

שב"חברים", יש תוספות מיוחדות, ושום תוספות בעונות האחרות....

TheCharm

New member
מה זה רק ואך? אין כזה ביטוי

ואממ נכון, וגם התוספות של העונה ה-10 זה תוספות בעצם מהעונות הקודמות.

התוספות של העונה ה-1

יש כזו שיחה עם 5 בני נוער במחוז אורנג' ושם אחד המפיקים מדבר איתם על מה שקורה בסדרה ועם זה קורה בחיים האמיתיים וכל מיני כאלה. יש שיחה עם המפיקה המוזיקלית ואיך היא בחורת את השירים. יש כמה סצנות שמראים שלא שודרו.. חלק מהם קורעות עם סת' וסמאר--אתם חייבים לראות!!! איך ליהקו את השחקנים ושיחה עם ג'וש ועם המלהק. יש "הצצה" לעונה השנייה עם ג'וש. אבל מה שאין זה את 2 הספיישלים -האוסי אובס קומפליטלי ויום בחייהם

aviGODFATHER

New member
לא נכון../images/Emo70.gif

הסצנה עם הנשיקה הייתה השבוע וזה העונה ה2

תקרא שוב את ההודעה.../images/Emo70.gif

הוא שאל- אם הבחורה שנישקה את ספיידרמן (סת') מופיעה בעונה הראשונה. ואכן כפי שכולנו יודעים- הבחורה שנישקה את ספיידרמן (הלוא היא סאמר) אכן מופיעה גם בפרקי העונה הראשונה. ומכאן שהתשובה שלי "כן" היתה בהחלט נכונה.

Tinty

New member
מיכל, אני חושב שהתכוונת לתשובה אחרת

בשאלה 2. אאל"ט התשובה היא: לא.

f10

New member
השאלה היא האם הוא שאל על הבחורה

או על הסצנה. הבחורה נמצאת גם בעונה הראשונה. הסצנה היא מתוך העונה השניה.

למעלה