2 שאלות....

ואכן ספוילרים לא נכתבו

הוא שאל את השאלה שלו וקיבל תשובה ללא ספוילרים (ממני). ואז השרשור התפתח ואנשים הרשו לעצמם (ובצדק)לפתוח הודעות על פרקים שכבר שודרו ללא לסמן ספוילרים. זה שהוא התחיל את השרשור לא נותן לו פריבלגיות לדרוש שכל השרשור נלך על ביצים על מנת לא להרוס לו. אתה שונא ספוילרים ?
אל תכנס לפורום אם עדיין לא צפית בשום פרק של הסדרה !!!. אין לי בעיה להתחשב באנשים ממש לא !!!, ובחיים לא תראה אותי מפרסמת סתם ככה ספוילרים, ואני מצדיקה אותך לאורך כל הדרך שאתה מעיר לאנשים שמפרסמים ספוילרים לגבי פרקים שלא שודרו, אבל אתה טועה במקרה הזה !!! הוא לא חייב ולא צריך לסמן ספוילר בהודעה, במיוחד שהיא לא שורשרה להודעה המקורית.

f10

New member
../images/Emo26.gif

"ואז השרשור התפתח ואנשים הרשו לעצמם (ובצדק)לפתוח הודעות על פרקים שכבר שודרו ללא לסמן ספוילרים." - אבל הוא בפתיחת השרשור ביקש במפורש. היו יכולים לכתוב במקום אחר, ובכל זאת הרסו לו. ומה זה "אל תכנס אם לא צפית בשום פרק של הסדרה" - יש אנשים שרוצים לשאול כל מיני שאלות, ובשביל זה (בין היתר) אנחנו פה - לא בשביל להרוס להם. ושוב - מילא אם היו מספיילרים לו סתם ככה - אבל הוא ביקש. למה הוא צריך להגיע למצב הזה

../images/Emo26.gif../images/Emo11.gif

"אבל הוא בפתיחת השרשור ביקש במפורש. היו יכולים לכתוב במקום אחר, ובכל זאת הרסו לו"
עוד פעם-נכון, הוא ביקש במפורש, והוא גם נענה- הוא יכל לבחור לא להמשיך ולקרוא אם הוא כל כך שונא ספוילרים.
"יש אנשים שרוצים לשאול כל מיני שאלות, ובשביל זה (בין היתר) אנחנו פה - לא בשביל להרוס להם".
ושוב לגיטימי בעיני שאנשים רוצים לשאול שאלות והוא אכן שאל ונענה, ויכל לבחור לא להמשיך לקרוא את השרשור. אי אפשר לצפות מאיתנו לא לדבר על הסדרה בכלל כי הוא לא צפה בשום פרק (זה פורום האוסי, אנחנו פה בשביל לדבר על הסדרה !!) . ואתה יודעה מה ? נראה לי שהוא בעצמו הבין את זה... ואפילו לא התלונן... אתה זה שבחרת ל"נזוף" בחברי הפורום שלא בצדק.
"למה הוא צריך להגיע למצב הזה"
כי הוא בחר להכנס לפורום של תוכנית שהוא לא צפה בשום פרק ממנה!! דהא

f10

New member
../images/Emo26.gif

"הוא יכל לבחור לא להמשיך ולקרוא אם הוא כל כך שונא ספוילרים." - בפעם האלף - אבל הוא פתח את השרשור. מה אם הראשון שענה לו טעה, והוא רוצה לבדוק תשובות אחרות? אז הוא צריך להדפק? זה נוגע לגבי כל ה
.

f10

New member
אגב

זה לא משנה אם הוא הגיב או לא הגיב בעצמו. אני מתעצבן בכלליות על זה שאנשים נוטים לא לשים לב באופן תדיר, ותמיד צריך להיות מישהו ערני כדי למנוע ממישהו אחר להדפק.

ובפעם האלף אני אומרת

אז מה אם הוא פתח את השירשור !!! אף אחד לא חייב ללכת על ביצים ולהזהר בכל פיפס של מילה כי הוא לא ראה שום פרק ובחר להכנס לפורום. ולשאלתך- "האם הוא צריך להדפק ?"
חד משמעית כן !! זה הסיכון שאתה לוקח שאתה נכנס לפורום. פייס איט פרדי- אתה טועה בקטע הזה !!!

f10

New member
אבל אם הוא פתח את השרשור

וביקש שלא להרוס לו, אז למה לעשות דווקא? אם הוא פתח את השרשור וביקש שלא להרוס לו, כן צריכים ללכת על ביצים (
מאיפה הבאת את הפתגם הזה
) ולהזהר בכל מילה כי הוא לא ראה שום פרק ובחר להכנס לפורום. עובדה שהוא בחר להכנס לפורום ולא בחר להכנס לשרשורים אחרים - אלא לפתוח הודעה משלו. פייס איט מיכל - אני לוחם מלחמת קודש, ואני צודק בקטע הזה !!! ..בעצם אני תמיד צודק
או כפי שמישהו גדול ומוערך פעם אמר:
"It's about good and evel. And good is gonna kick ass!".​
(ג'ואן מארקדיה)

חחחח- אני אוהבת לעשות דוקא ../images/Emo123.gif

חחחחחח סתם סתם.... פרדי- אין לי כוח להמשיך להתווכח
אתה פשוט תצטרך להתמודד עם העובדה שאני צודקת ואתה טועה
יא קרציה !!!

ayala65

New member
אוייי בדיוק כמו עקרות בית.

אני מפחדת להיכנס לפורום הזה בכלל. אני קוראת שרשור תמים ללא ספויילרים ואז מישהו דופק איזו יציאה מספיילרת בטירוף. זה כזה חרא :\ לא נכנסת לשם יותר.

בדיוק !!!

אני למשל, עדיין לא קראתי את הספר השישי של הארי פוטר (אני מחכה לגרסה העברית בחנוכה), אז לא תתפסי אותי בחיים בפורום הארי פוטר, כי אני לא רוצה להרוס לעצמי, ואני יודעת שתמיד יש את הטמבל של הפורום שחייב להרוס לכולם, אז למה לי לקחת את הסיכון בכלל. ואם אני אכנס ומישהו יפרסם בטעות (או שלא בטעות ספוילר)- האשמה היא כולה עליי, שבכלל נכנסתי לפורום. תהרגי אותי- אני לא מבינה אנשים...אתה לוקח סיכון, נכנס לפורום שלא ראית פרק אחד מהתוכנית ואחרי זה עוד מתלונן (או יותר נכון מתלוננים בשמך...).

TheCharm

New member
../images/Emo45.gif את לגמרי צודקת

מה מישהו שלא ראה פרק אחד מצפה לראות בפורום של סדרה? ועוד להתלונן על ספוילרים? זה שהוא מגיע זה הכל על האחריות שלו לא משנה אם מסמנים ספוילר או לא (ואם יש צורך בכלל לסמן ספוילר). אבל יש הרבה מאוד אנשים מטומטמים שלא מסמנים ספוילרים ויש אנשים שרואים בקצב ישראל וזה מעיק ומעצבן.

ayala65

New member
אשכרה לא קולטת את זה.

אבל בתאכלס הוא לא התלונן.. יכול להיות שהוא אפילו לא קרא את ההודעה המספיילרת.. זה פרדי שמתלונן :\

../images/Emo6.gif פרדי יא שרוט !!!

ובקשר לשאלתך: החתימה בשיפוצים- חשיפה חגיגית של החתימה החדשה- מחר מייד אחרי הפרק
(היא פשוט ספוילרית מידיי כרגע).

f10

New member
בשביל שלא יהיה את הטמבל של הפורום

אני כותב את ההודעות האלו

אז קודם כל תרשה לי לומר לך

שאתה נלחם מלחמה אבודה- תמיד יהיה מישהו חדש שיכנס לפורום ויפזר ספוילרים. ואני בהחלט מציקה אותך שאתה מעיר לאנשים על פרסום ספוילרים לפרקים שלא שודרו- אבל במקרה הנ"ל אתה טועה !!

TheCharm

New member
הא?

אני לא כתבתי לו, אני כתבתי את זה ל"החייזר מנוגה" כדי שלא יהיה אי הבנה.

למעלה