2 שאלות

2 שאלות

1. מישהו במקרה יודע אם הדאודורנט "ליידיז ספיד סטיק" נוסה על בעלי חיים? 2. מאיזה גיל אפשר להתנדב לעמותות ואגודות למען בעלי חיים? אם מישהו יודע אני ישמח לקבל תשובה! (אני בת 15)

מאריאן

New member
2 תשובות ../images/Emo13.gif

1. על דוגמית הדאודורנט שיש לי בבית אין את הסימן של "לא נוסה על בע"ח", אבל זה רק דוגמית ויכול להיות שלא היה מקום לשים את הסימן. המסקנה היא שאני לא יודעת
2. אני לא חושבת שיש מגבלת גיל (ו-15 זה גיל סביר ביותר) להתנדבות. צירפתי להודעה את הקובץ עם העמותות להתנדבות. אני מציעה לך להתקשר לעמותות שאת רוצה להתקשר אליהן ולשאול אם יש בעיה עם הגיל שלך.

והתשובות שלי.

היצרנים הם MENNEN. זוהי חברת בת של קולגייט פלמוליב. והם עושים ניסויים בבעלי חיים. מצורפים קישורים לעלוני קוסמטיקה של אגודות למען בעלי חיים.עלוני הקוסמטיקה. טלפון של אנונימוס לא מופיע בקובץ שמריאן שמה על ארגונים להתנדבות. 035226992. יש פעילויות בתל אביב ובערים אחרות

לאדווה ג.

למה שלא תצטרפי לפורום זכויות בע"ח בוואלה? נראה לי שיהיה לך מאד מעניין שם. שלך.

איזה שטויות...

מעניין לדעת - איזה מזון יבש הכלב/ה שלך אוכל? יוקונובה (מבית פלמוליב שעושים ניסויים) או הילס (מבית פרוקטור אנד גמבל שעושים ניסויים). אולי בונזו (מבית מעברות) שמנסים את מזון התינוקות שלהם קודם כל על חיות או אולי דוגלי שמופק משאריות בשר של עופות ובקר שנרצחו אחרי התעללות? נו באמת, בודדות ביותר הן החברות שלא עושות ניסויים בבעלי חיים. זה דומה לסימון על שימורי הדגים שמציין שמירה על הדולפינים. איזה שמירה ואיזה דולפינים. הם מצהירים שלא נעשה נסיון לתפוס דולפינים אבל מעדות ראייה אני יכול להעיד שדולפין שנתפס, לרוב לא חוזר לים.

זה ממש לא שטויות

יכול להיות שבאמת חברות שלא עורכות ניסויים בבעלי חיים בודדות, ואם כן אז צריך לקנות רק מהן, ולא לקנות מחברות שמתפרנסות על חשבון בעלי החיים.

oren*

New member
אם הכלבה שלי לא תאכל יוקונובה

ולא נוטרה נאגטס ולא הילס אז מה כן? בואו נזכור שהאוכל שאנחנו קונים שבדיעבד נוסה על בעלי חיים לפני עשרים ושלושים שנה, נועד להציל את חיי בעל החיים שנמצא אצלנו בבית. אני לא קונה פה איזה שמפו יוקרתי או סבון עם ריח של פרי טרופי - אני קונה פה מזון דל שומן עם ויטמינים שיתן לכלבה שלי עוד שנתיים לחיות לצידי. מצטער, אם הווטרינר שלי המליץ על זה, אני הולך איתו. איך אפשר להשוות ליפסטיק או פודרה לאוכל של כלבים שמונע מהם מחלות שומן, סרטן, נותן לפרווה שלהם ברק ומערכת עיכול שעובדת כמו שצריך?

אני נותנת נוטרה נאגטס.

בניגוד לטענותיך על פי הידוע לי נוטרה נאגטס לא עושים ניסויים בבעלי חיים. לגבי הטענה שהניסויים נעשו לפני עשרים שנה צר לי להגיד אבל הבעיה עם הניסויים שהם נעשים כל הזמן. תקנה לחיה נוטרה נאגטס הם טובים ולא עושים ניסויים בבעלי חיים.

חיפושיט

New member
הממ..... מסקנה?...

בודדות ביותר הם החברות שלא עושות ניסויים קוסמטיים בבעלי חיים, ומכך רק עולה שצריך לתמוך בהם יותר, אני למשל בביקור הבא בחנות פשוט מביאה רשימה של חברות שאת מוצרהם אני לא קונה... "אדם אחד יכול לעשות שינוי".... נשמע מצוץ מהאצבע נכון?... חלקכם אומרים עכשיו "לכי תרקמי את זה על כרית או משו.."... טוף אז זה נכון שינוי קטן אבל שינוי... אמא שלי למשל לא תקנה בחיים כבד אווז אחרי שסיפרתי לה על התהליך, וגם לא נקנה מוצרי היגנייה למינהם שהחברות משתמשות בבעלי חיים לניסויים... תאמין לי, אני אחייה בלי הצללית הזוהרת בלילה שלי.... וזה באמת מן פרדוקס שחברות שמייצרות אוכל לבעלי חיים משתמשות בהם לניסויים, אולי צריך לשקול אלטרנטיבות?... למשל להכין לכלב את המזון על ידי השגחת ווטרינר והוספת וויטמינים ?... התגבה שלי לא מתקשרת ישירות לנושא, אבל הנימה הצינית שכתבתה את תגובתך שלך לא ממש התחבבה עלי...

~*~gaL

New member
שיט´וש זה לא מצוץ מהאצבע ../images/Emo13.gif

זה חשוב. אם כל אחד יאמר את זה לעצמו, אז יהיה שינוי גדול. כל אדם חשוב. כל שקל שאת מוסיפה לחברה המסויימת עוזר להם להתקיים, ולהמשיך את הסבל של הבעלי-חיים. ולכל אלה שמאכילים את החיות שלהם בכל מיני יוקונובה למיניהן: זה לא יהיה כזה נורא להחליף סוג אוכל של חברה שעושה ניסויים בבעלי-חיים בכזאת שלא.

אני לא מעורה, אבל

שמעתי שמועות. זה בהחלט מבורך, אם יקרה, מכיוון שמהביקורים שלי בתפוז אני מאד נהנית. ותעיד על כך תגובתי זו- היינו חזרתי לפורום זה - למרות הכינוי האווילי והמאד ספונטאני שבחרתי בעת ההרשמה...על זאת כבר נאמר- "הציץ ונפגע"
. על כל פנים, שני הפורומים- למרות ה"אבות" השונים (בינתיים), יכולים להפרות אחד את השני, כמו שראיתי בפורום התנדבות. הם אינם סותרים. כולנו כאן בשל אהבתינו העזה לבעלי החיים. אפרופו- לא הצלחתי לשנות את הכינוי הנ"ל. היש עצה?

שינוי שם משתמש.הסבר בהודעה

כשאת כותבת הודעה או תגובה בפורום. יש לך למטה משמאל כפתור של החלפת שם משתמש. את לוחצת עליו ונרשמת מחדש בשם אחר.

shanty.G

New member
יש!!! סופסוף, אחרי מאמצים שונים

ומשונים, חזרתי לעצמי... תודה אלמונית, אגב- שמת לב לראשי התיבות של הכינוי שלך?...(שהוא חינני ביותר) אלעל (מ)...

tulli1

New member
כן, תבואי לבקר, את יודעת איך ../images/Emo54.gif

מגיעים? נכנסים לוואלה ואז לקהילות, אחר כך לעזרה הדדית ואז לזכויות בעלי חיים. להתראות

~*~gaL

New member
כן זה נוסה על בעלי חיים..

וגם פנטן פרו וי, וגם פרינגלס. בקשר לעמותה.. זה תלוי, יש כאלו שזה מגיל 18.. תתקשרי ותבררי.. את יכולה גם ללכת לתערוכה השנתית של בעלי החיים שבגני יהושע כל שנה, ולברר גם שם פרטים, אפילו שזה עוד הרבה זמן

למעלה