2 שאלות:

שלום חן

New member
2 שאלות:

1- אילו שירים לדעתכם של הפלוייד מתאימים למוזיקת רקע? 2- האזנתי מס פעמים ל- A Saucerful Of Secrets בגירסת האולפן והשיר די הקסים אותי וגורם לי לשתף אתכם בהתלבטות: איזו גרסה עדיפה? של האולפן עם המקהלה בפינלה? או הגרסה של Ummagumma live ?

DOCTOR ROBERT

New member
תשובות:

1-פינק פלויד היא מוזיקה שנועדה כדי שיקשיבו לה- היא דורשת תשומת לב מלאה מהמאזין, בניגוד לפופ או דאנס, אשר בהם משתמשים כמוזיקת ריקודים. תנסה לרקוד את Saucerful Of Secrets. 2-אני מעדיף את הגירסה של אמהגמה בגלל השירה חסרת המילים של גילמור. לדעתי זה אחד השיאים הווקאליים של פינק פלויד.

avki

New member
שאלות יפות!

ויותר מגוונות משאר השאלות שעלו פה בזמן האחרון... 1 לדעתי רוב השירים האקספרימנטלים (ASOS, CWTAE, STCFTHOTS וכו') הם התאימים ביותר. כמו כן רוב השירים מMore. ד"א מישהו שמע את הפסקול של The Committee? פסקול פשוט ומדהים של פינק פלויד! ממש מתאים כמוזיקת רקע ומתאים יפה לסרט. 2 אני מעדיף את גרסת Ummagumma. השיר מקבל שם קליימקס לקראת הסוף שבעצם היה חסר לו מאד לפני. לדעתי השיר הזה הוא השיר האקספרימנטלי הפלוידי האידיאלי. בהתחלה הם הופיעו איתו כקטע בהופעות שמאלתרים עליו, אחרי זה בגרסת האולפן הם בנו את השיר קצת יותר ברור (ויותר יפה וקליט), אחרי זה אומהגומה הביא לשיר בעצם את מה שהיה חסר לו מבחינה מוזיקלית, ולבסוף, יש את הגרסה של פומפיי, שהיא השיא של השיר לטעמי. בפומפיי הריפ המרכזי והטופים נכנסים בשלב יותר מוקדם של היצירה, ולכן יותר נוח לשמוע אותה, עד שמגיע הקליימקס, ואז עולה השיר כאילו עוד רמה, ויש את הקריאה המדהימה הזאת של גילמור בסוף, שמביאה את השיר למלוא הפוטנציאל שלו. פינק פלויד במיטבם.
ברי סחרוף - האחר

Itai8

New member
2 תשובות:

1 - אממ יש להם כמה פסקולים לסרט אז הם בטח יתאימו, ואני גם חושב שכמה מהדיויז'ן יכולים להתאים, אחותי עשתה סרט ונתתי לה לשים את Marooned השתלב מעולה! 2 - לפי דעתי הגרסא של פומפיי הכי טובה!! אחרי זה של Ummagumma

למעלה