2 שאלות ...

פפסי

New member
2 שאלות ...

ארינה שלום, קוראים לי אורית, תאריך הלידה שלי הוא 17.5.70, אני חושבת שנולדתי בשעות אחה"צ. יש לי שתי שאלות: האם כדאי להישאר במקום העבודה הנוכחי שלי, האם יש לי סיכוי להתקדם ולהגיע לאן שאני שואפת, או שאני מבזבזת שם את זמני ????? ושאלה שנייה: האם איי פעם אמצא בן זוג שאתחתן עימו ויהיו לי ילדים ??? (כרגע אין לי אף אחד). במידה וחסרים פרטים כולשהם, אנא אימרי לי - ואפרט מה שצריך עוד. תודה תודה ושוב תודה מראש, אורית

ארינה

New member
אורית היקרה

אני חשה בפסימיות בקולך...... בפורום כידוע אני עונה על שאלה אחת בכל פעם אז בחרי בבקשה מה יותר חשוב לך ואני אענה לך בשמחה.

פפסי

New member
בחרתי :

ארינה היקרה... אכן פסימיות קטנה מחלחלת בי, ואני מקווה שאין סיבה. לכן גם מן הסתם אבחר בשאלה השנייה ....לגבי חיי האישיים (סליחה, לא ידעתי שמותר רק אחת). תודה מקרב לב, אורית

ארינה

New member
זה בסדר......

בגלל לחץ השאלות אני מפחדת לא להספיק ולכן אני מבקשת רק שאלה אחת בכל פעם. לגבי בן הזוג את תכירי מישהו תוך חצי שנה שאיתו תוכלי להקים בית. בהצלחה ארינה

פפסי

New member
תודה , תודה מקרב לב....

לא ברור לי... האם מותר לשאול עוד שאלות, או פעם אחת וזהו ???? מקווה שהבנתי נכון, ואפשר כל פעם אחת. אז אם אפשר... אז רציתי לשאול לגבי מקום עבודתי - בו אני נמצאת כבר שנתיים ותוהה האם אני מבזבזת את זמני או שיש לי שם עתיד וסיכוי להגיע למטרות ששמתי לעצמי ??? שוב תודה רבה, אורית

ארינה

New member
שאלות

את יכולה לשאול כל פעם שאלה אחת. אך תזכירי לי בבקשה ביום ראשון לשאול זאת כי ביום שישי ושבת אני לא פורסת קלפים. נכון שעוד לא שבת אך אני משתדלת לא. ארינה

פפסי

New member
ארינה בוקר טוב

אנימזכירה לך לגבי שאלתי מסוף השבוע... אשמח לקבל תשובתך. תודה רבה רבה .... אורית אגב, את צריכה ממני פרטים נוספים ?????

ארינה

New member
עבודה

לגבי העבודה צפוי לך קידום אך אני לא רואה בעוד כמה זמן. זהו מקום שמעריכים אותך מאד גם אם לא מראים לך זאת. תוך חצי שנה הכל יסתדר. בהצלחה ארינה

למעלה