2 שאלות!

הילה121121

New member
2 שאלות!

1. פאבלו הוא יהודי או לא? 2.נכון יש ילד מאומץ? אז..האמא המאמצת שלו...מותר לה לגעת בו? כי בעיקרון הוא לא קרוב משפחה שלה או משהוא אז אסור לה לדעת בו כי היא שומרת נגיעה והוא מעל גיל 13! הילה

הילה121121

New member
2 שאלות!

1. פאבלו הוא יהודי או לא? 2.נכון יש ילד מאומץ? אז..האמא המאמצת שלו...מותר לה לגעת בו? כי בעיקרון הוא לא קרוב משפחה שלה או משהוא אז אסור לה לדעת בו כי היא שומרת נגיעה והוא מעל גיל 13! הילה

ny22

New member
מנהל
תשובות

1. נראה לי שכן...(כל מיני דברים שהוא אמר). 2. אני חשוב שכן, אבל אני אברר. בעיקרון, אני מניח שמבחינה הלכתית, ברגע שאימצת ילד הוא נחשב לילד רגיל, כאילו היה שלך. אבל כפי שאמרתי, אני אברר.

רוסטו

New member
תוספת לתשובות

1. כן- שמעון מתחקר אותו על שם המשפחה שלו והוא עונה: "סופר! יהודים, יהודים לא איזה אינדיאנים". 2. נכון, למי ששומרת זו בעיה

רוסטו

New member
תוספת לתשובות

1. כן- שמעון מתחקר אותו על שם המשפחה שלו והוא עונה: "סופר! יהודים, יהודים לא איזה אינדיאנים". 2. נכון, למי ששומרת זו בעיה

הילה121121

New member
לרוסטו:

מי אומר "סופר! יהודים..." באבלו או שמעון ומה? כאילו..השם משפחה של פאבלו זה סופר? באבלו סופר?

j e n n y lopez

New member
אמרתי לך../images/Emo70.gif../images/Emo115.gif

חחח מן הסתם זה כמו הילד שלה
וחוץ מזה הוא קטן
אז מותר לה
למרות שפעם אשר אמר שאסור אפילו אבא ובת כאילו כדי להימנע...אבל מי שם עליו..

הילה121121

New member
לנטלי

כתבתי את השאלה בפורום דתיים ואמרו לי שיש רבנים שואמרים שאסור לאמא מאמצת להיות עם הבן שלה ואסור לה לגעת בו!! איכס

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo26.gif

בקשר ל1 נראה יל שהוא יהודי..הוא משרת בצבא בגלל זה נראה לי.. ובקשר ל-2 כדאי לך אולי לפנות לפורום דתיים/חרדים ולשאול

למעלה