2 שאלות

talitook

New member
2 שאלות

- מישהו יודע איפה אפשר להשיג בתל אביב חולצות של הלהקה? - האם בדיסק שלהם, יש איזשהו סיפור? כמו שגרין דיי עשו באמריקן אדיוט... תודע רבה

קרניjack

New member
שלום גם לך../images/Emo13.gif

יש פה כמה בנות שקנו חולצות משוק הכרמל, אם אני לא טועה (נראה לי חולצות מקוריות) אז הן כבר יגידו לך... בקשר לדיסק, בואדי שיש סיפור! את יכולה לראות אותו בדף הראשי של הפורום בהודעה הראשית, בכל אופן הנה העתקתי אותו לפה: הם היו זוג אוהבים. תאונה נוראית התרחשה. היא שרדה ונשארה חיה, והוא מת והגיע לגיהנום. שם השטן אמר לו שאם הוא יהרוג אלף נשמות של אנשים רעים הוא יחזור לחיים וישוב אליה.....כך הוא מתחיל במסע הציד, ההרג, וחשיפת הרגשות, בו הוא מגלה מכל מיני דברים על עצמו ועליה... אבל... הוא יום אחד הבין שהוא אף פעם לא יכול להיפגש איתה כי הוא הנשמה הרעה האלף שהוא צריך להרוג... זה סיפור המסגרת של האלבום השני של MCR THREE CHEERS FOR SWEET REVENGE

talitook

New member
הו.

אבוי. שיהייה בריא:p אממ.. תודה. ואם כבר איך קוראים לדיסק הראשון שלהם? אני עוד צריכה לקנותו בהזמנות. וגם, לקונות חולצות הMCR משוק הכרמל, כמה עולה חולצה? וסליחה שאני שואלת מלא שאלות..=\

קרניjack

New member
שום סליחה, את יכולה בכיף:)

לדיסק הראשון שלהם קוראים I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love והוא מ2002, אני לא בטוחה אם מוכרים אותו בארץ, אבל אפשר לשאול בצליל או להזמין מהאינרנט:) ובהזדמנות זאת, ברוכה הבאה?

love mcr

New member
אממ

אני לא קניתי משוק הכרמל..אני חושבת שבשוק הכרמל זה לא אמיתי..קניתי מאיזה חנות אחת של פריקים בתל אביב.. זה עלה לי 100 שקל...אבל זה חולצה הרוכה אממ..אני לא זוכרת איך קוראים לחנות אבל אני יודעת איך מגעים לשם

love mcr

New member
רחוב?!

כן יש לי.. חחח...רק שחכתי אני יגיד לך שאני יזכר.. אבל אני יודעת בול איך להגיע לשם.. אבל אני לא בטוחה שעדיין יש להם..אני לקחתי תאחרונה..

למעלה