2 שאלות:

AriellA100

New member
2 שאלות:

קודם כל, מישהו פה היה היום במפגש מטוס? שאלה שנייה, היותר חשובה: מישהו פה היה במלון קרקוס בקרקוב? קראתי פה בפורום והבנתי שמלון פולניה בלובלין זוועתי במקצת, ודום כלופה ממש טוב, אבל על מלון "קרקוס" לא ראיתי פה כלום..

R e A

New member
מי זוכר שמות של בתי מלון:X

אני רק יודע שבלובלין היינו בגראנד הוטל משו כזה
מלון 4 או 5 כוכבים...

Gal isr

New member
זוועתי במקצת?

חטפנו שוק ממנו. זה היה הדבר הכי נוראי שהיינו בו. אם אני צודק, ותגידי לא כשאת חוזרת אם צדקתי בבקשה, כל שני חדשים מקבלים מקלחת ושירותים משותפים, מעלית משנת תרפפ"ו והכל מפחיד שם.

יש יותר גרוע

אנחנו היינו אני לא זוכרת את השם של המלון אבל הוא באוסטורביץ'...וה' יישמור..ברצינות שזה הדבר הכי ישן ומתפורר שהייתי בו בחיים שלי. אמנם יש שירותים ומקלחת לכל חדר אבל זה ממש שטויות לעומת כל החזות של המלון. והמפתח שם יכול לשבור למישהו רגל..יש את המפתח והמחזיק שלו שזה גוש ברזל כזה כבד..בחיים שלי לא הייתי במקום כזה.

גם אני הייתי באוסטוביץ

והמלון היה מגעיל אבל לא מתפורר כאילו חחחחח המקלחת שם יותר מידי גבוהה בעעעעעעע וסתם שאני יידע את מדברת על מפתח שמהמחזיק שלו בצורת פותחן בקבוקים?????

AriellA100

New member
חח שלא נדע מצרות......./images/Emo6.gif

אבל בעיקרון יש בכל מלון מגבות? לא צריך להביא?

irashady

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

גם אנחנו היינו במלון הזה... אבל רק לילה אחד... בבוקר נסענו למיידאנק וממיידאנק נסענו 6 וחצי שעות לקראקוב... שם היינו 4 לילות במלון מילניום... אחד המלונות!!

גם אנחנו רק לילה אחד

ואח"כ עברנו לנובוטל (ויש לו עוד משהו נובוטל לא דעת ת'המשך חחח) בקרקוב מלון מדהים....

izikd

New member
מישהו היה ברזיסואו? שזה חדר לכל אחד

כן... חדר לכל אחד... אבל הרבה לא אהבו לישון לבד :X חדרים קטנים ומפחידים קצת. אבל אין על המי סודה שיש בחדרים בחינם

יש מגבות

איפה שאנחנו היינו היו מגבות וכל יום גם החליפואותם (הפתיעו אותי חחחחחח) והמי סודה ממש מגעילים בע שונאת סודה

irashady

New member
אמאלהה

לישון בפולין לבד חחחח אפילו לא בצחוק... הייתי באה לישון בחדר של מישהו אפילו על הרצפה... אני זוכרת שבלילה הראשון פחדתי להישאר לישון עם חלון פתוח... עם כל ההרצאות שנתנו לנו על פולין

irashady

New member
אהה והסודה....

איכס איזה זיכרון מגעיל... פתחתי בקבוק סודה אחד במלון אחד שהיינו בו כי הייתי צריכה לקחת כדור... (עקצה אותה צרעה פעמיים ברגל... סיפור ארוך...)ושעה חיפשתי מים ולא מצאתי... זה היה אחד הדברים המגעילים... לשתות כדור עם סודה... הייתי בטוחה שעוד יגידו לי לשלם על זה בבוקר אבל להפתעתי זה היה בחינם איכס

irashady

New member
אהה ואני זוכרת

שבמלון בקראקוב... מילניום... מלון ממש חדש ויוקרתי.. קיצר מזה הסתבכתי שם עם המקלחת... היה צריך לפתוח זרם של מים ורק אז להרים איזה פקק כזה... כל שניה קראתי לחברה שלי שתסדר לי את זה חחחחח סתם כיף להיזכר בכל החוויות האלה חחח

לא שמעתי עליו

חח בדום כלופה אל תתבלבל אין רק מעלית אחת יש כמה.. שאנחנו היינו שם היו עוד כמה בתי ספר והיה מזה לחץ במעלית כי כולם חשבו שיש אחת.. אבל אחרי טיול קטן במלון בלילות גילנו עוד כמה מעליות.. ובפולניה.. אנחנו בהתחלה קיבלנו חדר קטןן
אחרי זה החלפנו בלי שידעו עם חברות והיה לנו חדר ענקקקקקקק ענקקקקקקקק ומרוב שהוא ענק באו אלינו בלילה ועשו בו פעילות.. והיה ממש סבבה..

למעלה