2 שאלות

2 שאלות

יש לי פאלם VX. איך אני מעתיק קבצי notepad שכתבתי בפאלם למחשב? ואיך אני מוחק תוכנות שסינכרנתי לפאלם? תודה מראש.

וגם:

איך אני עושה שאפשרות האינפרא אדום תהיה פעילה? ואיפה אני יכול להוריד תוכנת שלט-רחוק חינמית?

Ariyeh1

New member
תשובות

1. קבצי Notepad מועתקים למחשב השולחני יחד עם כל שאר נתוני ה-palm באמצעות תוכנת הסנכרון שהיא חלק מ-Palm Desktop. 2. מחיקת תוכנות נעשית כך: מתוך מסך היישומים לחץ על Mrneu (האייקון השמאלי התחתון במשטח הגרפיטי) ואז על Delete. במסך שיפתח סמן את התוכנה אותה ברצונך למחוק והקש על Delete. יש לבצע את המחיקה על כל תוכנה בנפרד. לסיום הקש על Done. 3. את האינפרא אדום תפעיל מתוך יישום Prefs בקטגוריית General (אם זכור לי נכון) יש לסמן את beam Recive ב-ON. לא מוכרת לי תוכנת שלט רחוק חינמית....

תודה, רק שאלה אחת:

התכוונתי לרבצי memo, לא notepad, וכשאני מנסה לצפות בפאלם דסקטופ בקבצים בעברית שכתבתי בפאלם הוא מראה לי אותם בג'יבריש! (חוץ מהכותרת) בבקשה בבקשה תעזור לי! (זה מאוד קריטי לי שאני אוכל להעתיק את קבצי הmemo למחשב ובעברית, לא בג'יבריש.)

ובאמת שאלה אחרונה:

התקנתי משחק בפאלם. א"כ התקנתי בו עוד משחק, שפאלם היה לו את אותו שם, מה שגם למשחק הקודם להימחק. לא משנה איזה שמות שונים נתתי לקבצים. ושוב תודה.

למעלה