2 שאלות 1. איך משנים שם? ניסיתי וזה לא משנה לי.... 2. איך עושים חתימה? אשמח אם תענו לי:]
א אני נשארת עם אביב New member 1/5/07 #1 2 שאלות 1. איך משנים שם? ניסיתי וזה לא משנה לי.... 2. איך עושים חתימה? אשמח אם תענו לי:]
מ מכושפת15 New member 1/5/07 #2 מה את עוזבת את אביב? ../images/Emo3.gif שם אי אפשר לשנות וחתימה: את נכנסת לעולם שלך עדכון העולם שלי עוד על עצמי (למטה יש את האפשרות לערוך את החתימה)
מה את עוזבת את אביב? ../images/Emo3.gif שם אי אפשר לשנות וחתימה: את נכנסת לעולם שלך עדכון העולם שלי עוד על עצמי (למטה יש את האפשרות לערוך את החתימה)
מ מרחפת בין העולמות New member 1/5/07 #3 נצל"ש שאלה לא קשורה יש לי מייל בוואלה והוא עושה לי מלא בעיות.לפעמים פשוט אנשים מדווחים לי שהם מקבלים מייל ריק ממני!!לא ייאומן.. לכן אני רוצה להחליף למייל טוב שכן שולח הודעות,ולא בגי/בריש.. על איזה מייל אתם ממליצים לי?
נצל"ש שאלה לא קשורה יש לי מייל בוואלה והוא עושה לי מלא בעיות.לפעמים פשוט אנשים מדווחים לי שהם מקבלים מייל ריק ממני!!לא ייאומן.. לכן אני רוצה להחליף למייל טוב שכן שולח הודעות,ולא בגי/בריש.. על איזה מייל אתם ממליצים לי?
א אני נשארת עם אביב New member 1/5/07 #5 זהו ש.. פשוט כתבתי את השם הזה כי הוא היה קשור לאיזה תגובה שכתבתי ולא ידעתי שאני עוד אכתוב פה אז.... אוף אני צריכה לעשות משתמש חדש:[
זהו ש.. פשוט כתבתי את השם הזה כי הוא היה קשור לאיזה תגובה שכתבתי ולא ידעתי שאני עוד אכתוב פה אז.... אוף אני צריכה לעשות משתמש חדש:[
מ מעיין51 New member 2/5/07 #7 לא נורא תשארי עם אביב ככה אנחנו מכירים אותך קשה לקלוט הרבה שמות וכל הזמן מצטרפים עוד ועוד