2 תגליות חדשות

diknis

New member
2 תגליות חדשות

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1210&MessageId=114494282
קצת מתפלא איך הדודל כותב שזה רק נחמד,אני חושב שזה כן חובה וגם הביצוע ל Mr. Bojangles הוא היפה ששמעתי
וגם קטעי צלו ארוכים ויפהפיים

It's A Beautiful Day 1970 - Marrying Maiden
למי שלא אוהב את הפסיכדליה האפילה שלהם יש הזדמנות לאלבום שונה בסגנון קאנטרי רוק-פסיכדליק רוק
אני פספסתי אותו בזמנו

LadyG

New member
כי זה נחמד

דווקא הביצוע ל- Mr. Bojangles ...יש טובים ממנו לטעמי כמו למשל הביצוע של Nitty Gritty Dirt Band

את הביצוע המקורי אתה מכיר?

Jflyaway

New member
יש לי את האלבום עם הביצוע המקורי

של Jerry Jeff Walker, והביצוע המקורי טוב מאוד. ואני חייב לומר שמכל הקאברים ששמעתי הטוב ביותר היה של נינה סימון, אחד אחריו היה של בוב דילן (צר לי שלא מצאתי קליפ של הביצוע המדהים הזה ביוטיוב).
ובקשר ל Jerry Jeff Walker... יש לי ארבעה אלבומים שלו, כולם פ צ צ ו ת ת ת ת ... ! מומלץ לאוהבי פולק סיקסטיז בלתי פסיכדלי, ולעיתים גם הומוריסטי.

LadyG

New member
אני מאד אוהבת את הביצוע המקורי

ואני לא מצטרפת לקהל מעריצי הביצוע של נינה סימון....הביצוע של דילן נהדר.

Jflyaway

New member
דינקינס שים לב שדודל מזכיר שם גם את

REX HOLMAN שאני מאוד מאוד ממליץ על האלבום שלו HERE IN THE LAND OF VICTORY
אמנם בהודעה של דודל הולמן לא מוזכר בקונטקסט של האלבום שלו, אבל אני רוצה לומר לכם שמדובר בפנינה אמיתית, שסבלה מחוסר חשיפה רק בגלל שהיוצר לא היה חלק מן התעשייה. לחפור ולמצוא

LadyG

New member
חפרתי מזמן ומצאתי

אלבום מקסים, אפילו שביר לעיתים.

Jflyaway

New member
האלבום השני של ITS A BEAUTIFUL DAY

זה שהזכרת, אהוב עלי מאוד והמלצתי עליו פה. הוא האלבום המגובש ו"תואם הסצנה" מבין 2 הראשונים, הוא ממש טוב, אבל תכלס חסרה הרוח (והקול המכשף) של LINDA LA FLAMME - סולנית האלבום הראשון (וזו ששרה את WHITE BIRD) שהיא ובעלה הקימו את ההרכב.

למעלה