2 תמונות מכנסיה בעיירה ברומניה אשמח לדעת איך התמונות בעיניכם ומי מהשתיים טובה יותר. תודה
ד דליה קו New member 12/9/19 #1 2 תמונות מכנסיה בעיירה ברומניה אשמח לדעת איך התמונות בעיניכם ומי מהשתיים טובה יותר. תודה
ד דליה קו New member 13/9/19 #7 כנראה הוא נחשב מאד בעיניהן. חלק מהטקס הן ישבו על הברכיים פה הן נוגעות בגלימה שלו. אין לי ידע נוסף לגבי הטקס הזה. עצם העובדה שנתנו לי לצלם זכתה אותי בצילומים האלה.
כנראה הוא נחשב מאד בעיניהן. חלק מהטקס הן ישבו על הברכיים פה הן נוגעות בגלימה שלו. אין לי ידע נוסף לגבי הטקס הזה. עצם העובדה שנתנו לי לצלם זכתה אותי בצילומים האלה.
S steiff New member 15/9/19 #8 מבע העיניים של הכומר עושה את התמונה השפלת המבט לטקסט פוגמת בתמונה הראשונה.
נ ניריתסקוטלנד1 New member 12/9/19 #4 חייבים לבחור? לכל אחת מהן יש את היופי שלה, ותפסת רגע מדהים!!! בתמונה הראשונה הצבעים יותר רוויים ולדעתי זה פחות מתאים. לי מפריע שהקוים למעלה לא ישרים, אבל אם תישרי אני מניחה שתאבדי את אחת הנשים, אז אני מבינה את הבחירה שלך
חייבים לבחור? לכל אחת מהן יש את היופי שלה, ותפסת רגע מדהים!!! בתמונה הראשונה הצבעים יותר רוויים ולדעתי זה פחות מתאים. לי מפריע שהקוים למעלה לא ישרים, אבל אם תישרי אני מניחה שתאבדי את אחת הנשים, אז אני מבינה את הבחירה שלך