2. תקלות במערכת ההפעלה

dudi4321

Active member
הרדיסק שניזוק מתאונת דרכים.
המחשב עבר קראש בתאונת דרכים.
לוח האם ו2 ההרדיסקים הוחזרו למארז אחר.
נמצא שמערכת ההפעלה חלונות 10 קורסת. ניסיונות לתקן בעצמה רק דירדרו את המצב.
בבדיקה במחשב אחר כונן :C נמצא עם סקטורים פגומים, כנראה שריטה במדיה. רוב החומר קיים בהרדיסק!
ניסיתי להעתיק אחרי סריקת סקטורים ומיפויים, להעתיק קבצי מערכת לתוך Windows\System32\Drivres\Ect
ולתוך תקיות המערכת ממחשב זהה. הקבצים הועתקו אבל המחשב עדיין לא עובד אלא מודיע שיש תקלות ונסגר.
חשובים לי ההתקנות שבו!
האם כדאי להעתיק כאימאג' את כל המחיצות להרדיסק תקין ואז לבצע תיקונים?
אם כן, איך מתקנים? האם לעשות UPDATE והקבצים אולי יוחלפו בחדשים?
תודה
:eek:

frankthe2

Active member
שלום דודי וטו בשבט שמח לך!
מהרגע שההרד דיסק ניזוק ולא משנה איך - תאונה, גיל, הפסקת חשמל וכו' - מה שחשובה הוא לגבות נתונים.
חוזר וכותב שוב לגבות כלומר להציל את הנתונים - השאר - כלום ושום דבר. לא מעניין. תתקין (או תתקינו) מערכת הפעלה חדשה ותוכנות מחדש. אין טעם לנסות לעשות אימאג' וכד' - הרי במילא הקבצים פגומים ואינך יכול לדעת איזה קבצים פגומים ואילו לא. למה להיכנס למצב של העתקת קבצים לא תקינים?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הרדיסק שניזוק מתאונת דרכים.
המחשב עבר קראש בתאונת דרכים.
לוח האם ו2 ההרדיסקים הוחזרו למארז אחר.
נמצא שמערכת ההפעלה חלונות 10 קורסת. ניסיונות לתקן בעצמה רק דירדרו את המצב.
בבדיקה במחשב אחר כונן :C נמצא עם סקטורים פגומים, כנראה שריטה במדיה. רוב החומר קיים בהרדיסק!
ניסיתי להעתיק אחרי סריקת סקטורים ומיפויים, להעתיק קבצי מערכת לתוך Windows\System32\Drivres\Ect
ולתוך תקיות המערכת ממחשב זהה. הקבצים הועתקו אבל המחשב עדיין לא עובד אלא מודיע שיש תקלות ונסגר.
חשובים לי ההתקנות שבו!
האם כדאי להעתיק כאימאג' את כל המחיצות להרדיסק תקין ואז לבצע תיקונים?
אם כן, איך מתקנים? האם לעשות UPDATE והקבצים אולי יוחלפו בחדשים?
תודה
התשובה החד משמעית לא לגעת...ככל שתיגע הנזק גדול יותר...אם אתה מוכן לשלם סכום הגון יש חברות שיחזור מידע מקצועיות..אני לא יודע לגבי התקנות..אם אפשר להציל או לא...אבל שוב ככל שתיגע בדיסק ללא אנשי מקצוע ייגרם נזק משמעותי יותר.

blzvi

Active member
תתקין מערכת הפעלה על כונן קשיח חדש ,חבר את התקול כנספח ותנסה להציל ממנו קבצים.

dudi4321

Active member
אני רוצה להשתמש במה שמותקן בו, בתוכנות. החומר לא מעניין.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני רוצה להשתמש במה שמותקן בו, בתוכנות. החומר לא מעניין.
אני לא חושב שאפשר להעביר התקנות כמו שהן כלומר שיפעלו..הדיסק פגום..לעשות מה שנקראה דמות מראה לדיסק חדש לא סביר בעליל...ושוב אני אומר אם חשוב לך אל תתעסק כל תוכנה או ניסיון יחמירו..רק מומחים לשיחזור יעזרו פה.

blzvi

Active member
אני רוצה להשתמש במה שמותקן בו, בתוכנות. החומר לא מעני
זה בלתי אפשרי
אם כונן ראשי שמכיל תוכנה ונתונים קורס,אז כאשר מתקינים על כונן חדש צריך להתקין מחדש תוכנות ונתונים אולי ניתן לחלץ מהכונן המקרטע

dudi4321

Active member
אעשה IMAGE קודם' לפי byte byte ואז אתקן בהרדיסק התקין שהתוכנות לא כל כך ,ehbu, כי "הועתק" מפגום.

למעלה