1 קלה.2.?
שמלת תחרה1 Well-known member 28/7/24 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: 1 קלה.2.? צפה בקובץ המצורף 111049 צפה בקובץ המצורף 111048 לחץ כדי להרחיב... חידה חמודה. המתמטיקאי דמות מ"שמש"+דמות מ"פרפר נחמד"(6)
נכתב ע"י שמלת תחרה1: 1 קלה.2.? צפה בקובץ המצורף 111049 צפה בקובץ המצורף 111048 לחץ כדי להרחיב... חידה חמודה. המתמטיקאי דמות מ"שמש"+דמות מ"פרפר נחמד"(6)
N nothing but the truth Well-known member 28/7/24 #5 נכתב ע"י שמלת תחרה1: חידה חמודה. המתמטיקאי דמות מ"שמש"+דמות מ"פרפר נחמד"(6) לחץ כדי להרחיב... ברנולי
N nothing but the truth Well-known member 28/7/24 #2 לוקחים את הגפרור האמצעי שיוצר את ה 8 , ומעבירים אותו לאחד מה 5 כדי ליצור 6. אכן מאוד קל. והתרגיל השני כבר פתור, אז לא הבנתי מה הקטע
לוקחים את הגפרור האמצעי שיוצר את ה 8 , ומעבירים אותו לאחד מה 5 כדי ליצור 6. אכן מאוד קל. והתרגיל השני כבר פתור, אז לא הבנתי מה הקטע
משתפרת1 Well-known member 28/7/24 #3 נכתב ע"י nothing but the truth: לוקחים את הגפרור האמצעי שיוצר את ה 8 , ומעבירים אותו לאחד מה 5 כדי ליצור 6. אכן מאוד קל. והתרגיל השני כבר פתור, אז לא הבנתי מה הקטע לחץ כדי להרחיב... אכן, התרגיל הראשון פתור לגמרי.
נכתב ע"י nothing but the truth: לוקחים את הגפרור האמצעי שיוצר את ה 8 , ומעבירים אותו לאחד מה 5 כדי ליצור 6. אכן מאוד קל. והתרגיל השני כבר פתור, אז לא הבנתי מה הקטע לחץ כדי להרחיב... אכן, התרגיל הראשון פתור לגמרי.