2:0 לבוקה.

כרוני

New member
2:0 לבוקה.

הקורבן הפעם: נואבה צ'יקאגו. סן לורנצו עם עוד 1:0 מגעיל...... וריבר? הפסד נוסף לקבוצת תחתית בקרוב (המשחק נדחה - 7 אנשים נהרגו בשטפונות עקב גשמים עזים במרכז המדינה. משהו יודע באילו מחוזות מדובר? התקשורת בארץ קצת לא מתעניינת) .... עוד קבוצה שיודעת שאפשר לתכנן את העונה הבאה היא אסטודיאנטס. סוסה הצעיר יעבור לגרמניה (מה יש לו לחפש שם? יא)

yoelmati

New member
השטפונות...

מדובר על הפרובינציות ENTRE RIOS, SANTA FE, CORDOBA. ירד פה מבול שבוע שלם, לא הדבר הכי נורא בעולם כשאתה בעיר עם מערכת ניקוז סבירה יחסית (ודגש על "יחסית", כי סה"כ היא חרא), אבל הניזוקים העיקריים הם כמובן חסרי הבית ותושבי ה-VILLAS שבפרברים ובכפרים. אם אני לא טועה הנפגעים העיקריים הם תושבי סנטה פה.

כרוני

New member
שמעתי שפינו תושבים

ושירדו כמויות של עונה שלמה בשבוע? יכול לעדכן יואל???

Shir17

New member
אוי ריבר ריבר ...

מה יהיה ??? כל טורניר מחדש מאכזבים, מה יהיה איתם? איך עם כזה סגל הם כ"כ חלשים העונה ? אחחח , איפה הימים היפים עם איימאר וסביולה, ואח"כ גם ד'אלסנדרו ? איפה הקבוצה שגרמה לי להתאהב בכדורגל הארגנטינאי ?

כרוני

New member
מה יהיה? תתחבאו עד שאנחנו בטעות

נפסיד עוד אליפות במשחק מכריע..... שיר, שינית ל- CACHITO ??? מה קרה? הרבה יותר טוב מ SABANAS, בוודאות.....

Shir17

New member
שיר גדול

סתם בא לי לגוון קצת, וה-2 שורות האלה שם בהחלט מרגשות ומחממות את הלב כל פעם ששומעים אותן. שיר יפהפה אין ספק, את SABANAS אני אוהב מאוד בעיקר בגלל המשפט הגאוני שהיה מצוטט אצלי בחתימה. אני בנאדם של ליריקה אין מה לעשות.

למעלה