2.01 - 2.02

Angelus

New member
2.01 - 2.02 ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

בקיצור, נשברתי וראיתי את שני הפרקים האלה שבוע אחרי שסיימתי את העונה הראשונה. (זה פיתוי גדול מדי שכל הפרקים נגישים מדי.. צריך לנעול את התיקיה הארורה!) לא יודע אם אהבתי או לא את כיוון ההתפתחות מיכוון שמצד אחד זה יכול להיות מעניין אבל מצד שני זה די חרוש ( העניין שת'ריסה משקרת לריאן בקשר לתינוק - שהיה די צפוי ניתן לומר. מה הבא בתור? עוד סוף עונה על ריאן ג'וניור? מצוץ מהאצבע.|) ושסת' חוזר לניו-פורט רק כי ריאן חוזר. בסדר, ריאן משפר לו את החיי חברה אבל עשו טובה, לברוח בגלל שריאן עזב? בע. מריסה שיכורה, כהרגלה, ומעצבנת יותר ויותר. (עד פרק 14 בעונה הראשונה ממש אהבתי אותה. מאז, אני יותר ויותר לא סובל אותה.) מה שטוב זה שסאמר עדיין מצחיקה ושנונה. אפילו את הבחור החדש, זאק, אני מחבב. הוא נראה די נחמד ולסאמר מגיע מישהו יותר טוב מסת'. עם כל הכבוד שיש לי אליו, לסת', הוא היה מניאק. בורח ומשאיר פתק? אם הוא היה אוהב אותה באמת זה לא היה קורה. היא אמרה לו גם שהיא תהיה חברה שלו (במובן הראשון). הסיפור בין ג'ימי והיילי נגמר, ברוך השם. זה היה קצת מחליא לראות בחורה יפה עם אחד זקן כמוהו. קיילב בבלאגן ואיתו גם כל משפחת כהן .. שזה אני בטוח יהיה מעניין. בקיצור, קצת פחות שטויות של מריסה (שתחזור לעצמה), קצת יותר אנה (אני רוצה אותה בחזרה!#@!) , קצת יותר סאמר והרבה פחות ג'ימי והכל יחזור לקדמותו.

מה רע בג'ימי ../images/Emo58.gif?

ויחסית הוא לא כזה זקן.. והיילי באמת הייתה ממש יפה. מריסה.. לא יודעת איך אני מרגישה כלפיה. קשה לי לפתח דעה. סאמר שולטת. זק חמוד - ואתה צודק בקשר לסת'
.

מסכימה אתכם בערך.. ../images/Emo58.gif 2.2

כלומר הדבר שהכי עצוב לי זה על סאמר כלומר לשמוע אותה מדברת על כמה שהיא בכתה והכל,באמת עושה לי עצוב!
חוץ מזה בעניין של התינוק ממש דבלי כאילו, זה מפתח תעלילה , אבל עדיין זה באמת מצוץ מהאצבע זה יהיה טיפשי לעשות על זה שוב עוד עונה. וזק .. אני מחבבת אותו אבל אני עדיין רוצה שסאמר וסת' יהיו ביחד למרות שאני כועסת על סת'. ועוד משהו שלא הבנתי, מה אחרי שסת' וריאן השלימו אז זהו? שוכחים מלוק?? לא יודעת משהו שם מעצבן אותי. מריסה מעצבנת עם השתיה הזאת כולה מעפנה. ג'ימי סמרטוט פשוט, אם הוא היה מתגלח ונראה כמו בן אדם זה עוד היה יכול להיות נורמאלי כי היילי באמת ממש יפה ! והכהנ'ס .. אני ממש אוהבת את סנדי וקריסטן ממש חמודים ומצחיקים. ההרגשה הפנימית שלי אומרת שבסוף הם יסתדרו עם העניין של קלב.

ו.. שכחתי ! ../images/Emo58.gif

ג'ולי! 1. היא ממש מצחיקה אותי! לא ? 2. לא יודעת למה אני אוהבת אותה, כלומר אני ממש מרגישה רע על איך שמריסה מתנהגת אליה וזה. ועוד משהו, זה רק אני או שלג'ימי בכלל לא אכפת מהבת הקטנה קייטלין? כאילו הוא אף פעם לא מדבר עליה וזה... סתם נקודה

יש לי שאלה../images/Emo58.gif

אם כבר דנים שוב בפרקים האלו,מתי בדיוק אמרו שראיין הוא בטוח האבא של הילד של תרזה,חשבתי שהיא לא בטוחה אם זה ראיין או אדי?

../images/Emo58.gif ממה שאני ראיתי עד עכשיו

לא אמרו אפילו פעם אחת שזה בטוח ראיין. תרזה בעצמה לא יודעת, ויש איזה פרק שראיין מסביר למריסה שהם יוכלו לעשות בדיקת אבהות רק אחרי שהתינוק יוולד.

למעלה