2/12/07 - בקשות

חן111111

New member
השמח לקבל מטרנה וטיטולים אמא לשלשיה בת שנה ..

מצבי ממש קשה

זקוקה בדחיפות - אולי תוכלו לעזור לי??

זקוקה בדחיפות לנעלים 39-40, לא נעלי ספורט, אלא נעלים סגורות לחורף (עם עקב נמוך או בלי) זקוקה למכנסיים מידה 48 חורפיות (אפשר ג'ינס או כל דבר חם) אם מישהו יכול לעזור לי אשמח להגיע לאסוף תבורכו על הנתינה!! תודה רבה רבה גלית

נירה63

New member
מכורה לקפה אמילי תעביר לי הערב נעלים

אולי יתאימו, וכן בגדים מידה 38-40.

חוייה

New member
הסעה מירושלים לפתח תקוה למען נפגעי טרור

אנו עורכים מסיבת חנוכה למען נפגעי טרור ומחפשים הסעה במחיר מוזל במיוחד! ביום חמישי יציאה מירושלים לפתח תקוה בשעה 15.00 וחזרה מפתח תקוה ב19.00 לפרטים-לפנות במסר תודה מראש!

נירה63

New member
../images/Emo124.gifאוצה-תודה על תרומת הסופגניות לילדי הגן

שולח במקביל מסר לתיאום, מתי להעביר את הסופגניות, ביום רביעי לקבוצה הראשונה בשעות הבוקר.

נירה63

New member
לאפרת ולאמהות מהגן המאמץ-תודה על המשחקים

ההפתעות והבגדים הרבים.

בובית 29

New member
שינוע../images/Emo92.gif

עדיין מחפשת שינוע מאשדוד לאזור השרון -ביגוד חורפי עבור זוג תאומות. מי שיכול, זה חשוב ומאוד חבל שנופל בגלל חוסר בשינועים.
מי שיודע על משהו שנוסע בקו הזה מוזמנ/ת לצור איתי קשר לילה טוב סיגל

בובית 29

New member
שינוע, עדיין מחפשת

שלום כולן וכולם מחפשת שינוע של ביגוד עבור זוג תאומות מאשדוד (התורמת) לאזור השרון- כפר סבא, פרדסיה או נתניה. מי שעובר במסלול הזה ויכול להעביר את הביגוד עשוי מאוד לעזור. מדובר במשפחה דלת אמצעים שמאוד זקוקה לביגוד לילדות, במיוחד עכשיו שקר וגשום. תודה מראש וטוב לראות את כולם שוב כאן
סיגל

בובית 29

New member
היי דרלינג טוב לראות אותך כאן ../images/Emo13.gif

סבבה, זה מקצר לנו בערך חצי דרך, אני אנסה לחפש מישהו שמגיע מאשדוד צפונה נקווה שנצליח.... תודה ענקית על ההתגייסות סיגל

קשת 82

New member
מנסה שוב לעזור ! לילד של חד הורית דרוש ביגוד

עבור משפחה חד הורית המסתייעת בי זמן רב מחפשת עבור ילד בן 5 (כמעט) מכנסיים עבים וחמים גינסים קורדרויי דגמחים לחורף כמו כן גרביים וגופיות חמות אם יש מגפיים במצב טוב גם יהיה מצויין מידות מכנסיים וגופיות 8-10 מידת נעליים 28 אודה לכל מי שישים איתי יד בסיוע למישפחה קשיית יום

דני 12

New member
תשלחי לי כותבת אשלח לך מטרנה איזה מספר המטרנה

וחג שמח אקנה חדש לחג

למעלה