2/8, מאיר בנאי, מרתף 10, חיפה

2/8, מאיר בנאי, מרתף 10, חיפה

[
או: איך לרוץ מהר להופעה, כמעט לאחר, לחנות על המדרכה ולא לקבל דוח
]
או: איך בנאדם פשוט עם קול פשוט עושה עבודה כזו מדהימה
או: איך אחרי שמיקי שביב דחה את הבקשה שלי על הסף, אחרי שדני רובס הבטיח שישיר לי בפעם הבאה שהוא יופיע, כי הוא שכח את המילים [ב24/8 אני אבוא עם דף מודפס משירונט
] - סוף סוף ביצעו לא אחד, אלא שני הדרנים ששפחתכם[?] הנאמנה ביקשה. מאיר בנאי הוא אחד האנשים הפשוטים, שברגע שהוא על הבמה, הוא מפיץ רק קסם. אולי זה בגלל הפשטות, אולי זה בגלל השירים היפים, אולי זה בגלל שהוא מזכיר את אביתר-בנאי-תעשה-לי-ילד [הם אחים, והם מספיק דומים
], אבל זה מה שקורה. בנאדם שלא נראה שיש לו כוח להרים הופעה של שעתיים+, נתן חתיכת שואו. הקול שלו, בניגוד לשאר חבריו המוזיקאים, נשאר אותו קול צלול וענוג, והשירים שלו הפכו יותר יפים. יוסי מזרחי שליווה אותו בגיטרה מנגן כ"כ טוב, וביחד, ווקאלית, הם שילוב מעולה. אז גם שרו שני [מתוך שלושה, ואני לא אחמוד!] הדרנים שביקשתי, גם הייתה הופעה עם שירים מעולים ופרפורמר נפלא וגם לא קיבלתי דוח. מה יכול להיות יותר טוב מזה? שימו מכנסי דייגים, סנדלי שורש וגופית סבא ולכו לראות את מאיר בנאי, הנאה מובטחת וודאית!

bleeding guitar

New member
מאיר בנאי ../images/Emo168.gif

אני עוד צריכה ללכת להופעה שלו ראיתי אותו רק פעם אחת ממזמן ביום הסטונדט עם ארקדי דוכין, היו ימים תודה על הסיכום מותק

למעלה