2/9 שלוווווום לכולם!!! יש פה מישהו שמתגייס ב2/9 או יודע של מה הגיוס הזה בכלל?!?!
L L@I@A@T New member 25/8/01 #1 2/9 ../images/Emo35.gif שלוווווום לכולם!!! יש פה מישהו שמתגייס ב2/9 או יודע של מה הגיוס הזה בכלל?!?!
ק קטי^ New member 26/8/01 #2 סוף סוף אני יודעת שמישהו מתגייס אית חשבתי שאני כבר לבד!!! היי אני מתגייסת ב-2/9 ואני מיועדת למודיעין את לא יודעת מה את הולכת לעשות? זה כלל צהלי או משהו כזה?
סוף סוף אני יודעת שמישהו מתגייס אית חשבתי שאני כבר לבד!!! היי אני מתגייסת ב-2/9 ואני מיועדת למודיעין את לא יודעת מה את הולכת לעשות? זה כלל צהלי או משהו כזה?
L L@I@A@T New member 26/8/01 #3 סוף סוף!!! היייי לך!!! אין לי מושג לאן אני הולכת... אבל אני מכירה שתיים שגם הולכות למודיעין באותו תאריך... את יודעת בדיוק לאיזה תפקיד את הולכת??? נ.ב: עוד שבוע!!!!!!!
סוף סוף!!! היייי לך!!! אין לי מושג לאן אני הולכת... אבל אני מכירה שתיים שגם הולכות למודיעין באותו תאריך... את יודעת בדיוק לאיזה תפקיד את הולכת??? נ.ב: עוד שבוע!!!!!!!
ק קטי^ New member 27/8/01 #4 לליאת אני במסלול האזנות לאן החברות שלך הולכות? אין לי מושג לאיזה עוד תפקידים מגיסים בתאריך הזה אז אני לא יכולה לעזור לך. נו... מוכנה?
לליאת אני במסלול האזנות לאן החברות שלך הולכות? אין לי מושג לאיזה עוד תפקידים מגיסים בתאריך הזה אז אני לא יכולה לעזור לך. נו... מוכנה?