20% הנחה לגלובל SIM של פלאפון לבעלי כרטיס אשראי MAX

arseny92

Well-known member
מנהל
*כרטיס חוץ בנקאי בלבד (לפי הכיתוב בקטן בתחתית)

arseny92

Well-known member
מנהל
לאומי קארד רק שינתה שם ל-MAX, זה לא סותר את העובדה ש

הבנקים מנפיקים כרטיסים באמצעות חברות כרטיסי האשראי ולא בעצמם באופן מלא,
חברות האשראי מבצעות את הסליקה ועיבוד העסקאות ואם זה כרטיס בנקאי אז גם מעבירות את המידע לבנק לתצוגה בחשבון המקושר
&nbsp
להלן כרטיס בנקאי - כרטיס המקושר לחשבון הבנק, "מונפק" על ידי הבנק ואינו זכאי להטבה זו
כרטיס חוץ בנקאי - כרטיס המוזמן מחברת כרטיסי האשראי בנפרד מהבנק ודורש פתיחת הו"ק במפורש לפעולת הכרטיס החוץ בנקאי

einat162

New member
עדיין מאוד יקר, במיוחד לאירופה (כרטיס סים מקומי)

חוץ מכרטיס אירופאי מקומי יש אופציות ישראליות. אפילו חברות הסלולר המקומיות מציעות מחירים טובים יותר לחו"ל ...

לאונידס

Active member
אני לא מצאתי אופציה ישראלית טובה יותר - תוכלי לפרט?

גם אני רוצה פתרון טוב יותר.
&nbsp
לגבי SIM מקומי ארופאי: לדעתי מדובר במוצר שונה מבחינת הספק בכל מיני פרמטרים, למשל צריך לבזבז זמן בחו"ל על רכישה והלקוח לא זמין מרגע הנחיתה אלא רק אחרי הרכישה.
לכן השוואה רק של מחיר SIM מישראל ל SIM ארופאי לא מספקת, צריך להשוות עוד פרמטרים.
&nbsp

einat162

New member
אתה טועה לגבי סים אירופאי -

כשטסתי מספר פעמים לאירופה השתמשתי בסים של Giffgaff שמשתמש ברשת O2 (מה יהיה אחרי ברקזיט, מי יודע...). עושים הזמנה מראש באתר והסים נשלח בחינם לכל העולם, הרווח שלהם הוא בעצם מהחבילות והכסף שאתה מטעין בתוכו. הזמנץי, הגיע אחרי שבועיים בדואר (רגיל, לא רשום שצריך ללכת לאסוף) מבריטניה ולפני הנסיעה הטענתי (דרך אתר האינטרנט) חבילה מקומית של שיחות+מסרונים+גלישה, ועוד סכום צבור לשיחות בינ"ל .
אם אתה טס עם 2 מכשירים סלולריים, או מכשיר שיש בו מקום ל-2 סימים - אתה זמין מרגע הנחיתה. וואטספ נשאר רגיל גם עם הסים השני .

לגבי השירות הישראלי - אני זוכרת שאחותי אמרה שחו"ל כלול באחד מהחברות שיש לנו במשפחה סים שלהם (אני חושבת 012). לא בטוחה אם זה כולל דאטה- אבל כן שיחות.

einat162

New member
World 8 שגם איתו טסתי 100 דק+100 מסרונים+1GB ב 75 ש"ח

קניתי בדואר מט"ח לפני הנסיעה, אז במקום לשלם 50 ש"ח על הכרטיס עצמו שילמתי 5 ש"ח.

הטענה תקפה ל 4 שנים (3 בגלובל סים) .

einat162

New member
היה לי בראש ש 019 מציעה חבילה טובה יותר לחו"ל- טעות שלי

(החבילה של החמישים ומשהו זה עבור גלישה בלבד).

לאונידס

Active member
ישנם מקרים בהם אני שמח לטעות

האם את מתכוונת ל SIM הזה?
https://www.giffgaff.com/freesim-international
נראה טוב, האם כולל גם שיחות מקומיות?
&nbsp

einat162

New member
אכן ! (מצורף לינק עם הפנייה, שיתגמל אותי אם תבחר להשתמש)

https://www.giffgaff.com/orders/affiliate/einat162

שיחות מקומיות+ הודעות טקסט מקומיות+ גלישה = זה מה שנקרא GoodyBag.
בשביל להתקשר מחוץ לבריטניה (או מחוץ למדינות איחוד אירופה) = סכום צבור נוסף שנקרא TopUp.

אני לא יודעת אם הם שינו את זה, אבל בנסיעה האחרונה הטענתי 12 פאונד בTopUP (טעינה מינימלית היא 10) ומהסכום הזה קניתי GoodyBag (המחירים קצת עלו, חבילה מקומית היתה 5 פאונד + 7 פאונד לשיחות לארץ).

einat162

New member
אין לי מושג אם "יקפיץ" השרשור- 5 גיגה ב 50 ש"ח לחו"ל

World8 עכשיו מציעה 5 גיגה גלישה בחו"ל ב 50 ש"ח (למרות שהבאנרים שלהם לא עקביים, ראיתי 3 גיגה ב 50 ש"ח וגם 5 גיגה ב 50 ש"ח).
https://world8.co.il/

למעלה